NIX18 Wel zo sportief

nix18voorprofs logo nix18

Lees meer over de sporters en hun clinic of lezing.

Renée van Laarhoven

Renée van Laarhoven is speelster van het Nederlands hockeyelftal en speelt momenteel voor SCHC in Bilthoven. In 2022 werd ze wereldkampioen met het Nederlands elftal. Bij de winnende hockeyclub verzorgt Renée een clinic waarin ze jullie inspireert met de lessen die ze heeft geleerd vanuit de topsport. Na afloop heb je de mogelijkheid om vragen te stellen en foto’s te maken.

Nouchka Fontijn

Noucka is tweevoudig Olympisch medaillewinnares in het boksen en werd meerdere keren Europees kampioen. Na haar bokscarrière deed ze onder andere mee aan het tv-programma Special Forces VIPS, dat ze zelfs wist te winnen. Bij de winnende sportclub geeft Nouchka een boksclinic, waarin ze jullie coördinatie, een bokshouding en verschillende stoten leert. Na afloop heb je de mogelijkheid om vragen te stellen en foto’s te maken.

Tristan Tulen

Tristan won het afgelopen jaar zilver op het EK schermen en wist de European Games in Krakow zelfs winnend af te sluiten. Nu ligt zijn focus op het kwalificeren voor de Olympische Spelen in Parijs. Bij de winnende sportclub geeft Tristan een lezing waarin hij verteld over zijn weg naar de wereldtop en hoe je meer grip op je eigen ontwikkeling krijgt.

Sam Schröder

Sam is professioneel rolstoeltennisser en op dit moment nummer 2 in de single en nummer 1 in de dubbel wereldwijd. Hij heeft al vier grandslamtitels in het enkelspel op zijn naam staan en zeven in het dubbelspel. Bij de winnende tennisclub geeft Sam geeft samen met zijn coach een toffe tennisclinic.

Myrthe Schoot

Myrthe speelde bijna 400 interlands voor het Nederlands volleybalteam. In clubverband speelde ze tien jaar in de Duitse Bundesliga, die ze drie keer won. Haar zelfbenoemde hoogtepunt is de vierde plek op de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro. Bij de winnende volleybalclub geeft Myrthe een clinic waarin ze in een uur tips en tricks geeft die bij het leven van een topvolleybalster horen. Ze geeft een training zoals ze die bij het Nederlands elftal ook altijd kreeg: een combinatie van behendigheid, conditie, tactiek en natuurlijk spelvormen. Na afloop heb je de mogelijkheid om vragen te stellen en foto’s te maken.

NIX18 sportpakket

Word ook een club van NIX!

Laten we de lijnen van het veld doortrekken naar de kantine en sportief gedrag meenemen. Bestel het NIX18 Sportpakket met kleurrijke materialen en draag uit dat jullie een club van NIX zijn!

 

 

Product image

NIX18 Sportpakket

Word ook een club van NIX! Bekijk dit product

Campagnemateriaal

Social media video

Video 'Bestel het NIX18 sportpakket' voor social media

Digitaal materiaal

Banners voor social media of website

Banners in verschillende bestandsformaten

Digitaal materiaal

Social media video

Video met NIX18 logo om te plaatsen op social media

Digitaal materiaal
nix18voorprofs logo nix18