Informatie voor de media

Journalisten kunnen met vragen over mentale gezondheid, alcohol, roken, drugs, gamen en digitale balans terecht bij onze persvoorlichters.

Persvoorlichters

Vragen over drugs?

Journalisten en politie schrijven of spreken regelmatig over drugs. Bijvoorbeeld om te informeren of te waarschuwen. Een belangrijke taak, maar tegelijkertijd kan dit ook tot ongewenste effecten leiden. Zo kan het mensen nieuwsgierig maken of juist mensen die gebruiken stigmatiseren.

Ook kan het de suggestie wekken dat drugsgebruik meer voorkomt dan daadwerkelijk zo is. Bekijk daarom alvast onderstaand onderzoek met handvatten en tips, waardoor drugscommunicatie mogelijk minder ongewenste effecten heeft of bekijk de beknopte FAQ Disclaimer Drugs.

Product image

Drugscommunicatie voor journalisten en politie

Een onderzoek naar uitgangspun... Bekijk dit product

Nieuwsflitsen

Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste onderzoeken, promoties, oraties en evenementen? Meld u aan voor onze Nieuwsflitsen.

Studenten

Wij zijn blij met het feit dat zoveel studenten journalistiek zich serieus bezig houden met en verdiepen in de thema’s waar wij ons ook op richten. Helaas hebben wij niet de mogelijkheid om mee te werken aan interviewverzoeken van studenten.

De meeste informatie over onze onderwerpen is te vinden op een van onze websites, die vind je bovenaan deze website.

Commerciële media-uitingen

Gelieve ons niet te benaderen voor commerciële media-uitingen, wij werken alleen op basis van free publicity.