Adres en route

Het Trimbos-instituut is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Ons bezoekadres is:
Da Costakade 45
3521 VS Utrecht

Ons postadres is: 
Postbus 725
3500 AS Utrecht

Trein

Plan uw reis naar Utrecht Centraal Station. Neem uitgang Jaarbeursplein en ga linksaf naar de Croeselaan. Vanaf Utrecht CS is het ongeveer 20 minuten lopen naar het Trimbos-instituut.

U kunt ook uitstappen bij station Vaartsche Rijn. U loopt dan naar het Trimbos-instituut in 5 tot 10 minuten.

Bus

Neem vanaf Utrecht Centraal stadsbus lijn 1 richting Hoograven. Stap uit bij halte Brederoplein. Loop de A. van Schurmanstraat in en sla aan het einde rechtsaf de Da Costakade in.

Of neem buslijn 6, 8, 41 of 47 en stap uit bij halte Vaartsche Rijn. U loopt dan naar het Trimbos-instituut in 5 tot 10 minuten.

Auto

Het Trimbos-instituut heeft beperkte parkeergelegenheid op het eigen terrein. Buiten ons terrein is het betaald parkeren.

De parkeerplaatsen liggen aan  de voorzijde van het gebouw (Da Costakade) en aan de achterzijde aan de H. Tollensstraat.

Op de parkeerplaats aan de voorzijde van het gebouw zijn vier oplaadstations aanwezig voor elektrische auto's. Op de parkeerplaats aan de achterzijde zijn twee oplaadstations. De tarieven van de oplaadstations: € 0,40 per transactie en € 40,00 per kWu. Deze prijzen kunnen fluctueren door de onrustige energiemarkt.