Producten en diensten

Maak gebruik van onze producten en diensten om praktisch en doelgericht aan de slag te gaan met preventie en ondersteuning op het gebied van alcohol, roken, drugs, mentale gezondheid, zorg en participatie.

Trainingen & Congressen

De Trimbos Academie biedt zo'n 40 trainingen, waaronder trainingen voor het geven van cursussen en breed inzetbare e-learnings. Ook organiseert de academie regelmatig congressen en studiedagen

Bekijk het opleidingsaanbod

Publicaties & Producten

In onze webshop vindt u al onze monitors, factsheets en rapporten. Deze kunt u gratis downloaden. Daarnaast kunt u hier ook voorlichtings- en lesmateriaal bestellen of downloaden en licenties aanschaffen voor e-learnings.

Naar de webwinkel

Geen publicatie of training missen?

Ontvang ongeveer 2 keer per maand onze laatste onderzoeken, publicaties, feiten en cijfers, nieuwsberichten, blogs, activiteiten en vacatures in uw mailbox. U kunt deze e-mails op elk moment stopzetten.

interventie

Interventies

Met interventies kunnen mensen zelf aan de slag met hun (mentale) gezondheid. Dat kunnen apps zijn, zoals Maxx die helpt om minder te drinken. Maar ook websites of platformen, zoals Grip op je dip, voor jongeren die zich somber voelen. 

Bekijk de interventies