NIX18 Wel zo sportief

nix18voorprofs logo nix18

Sport is het leukst als iedereen sportief is. Binnen de lijnen van het veld, maar ook in de kantine. Nog steeds kunnen 4 op de 5 jongeren onder de 18 alcohol krijgen in de sportkantine. Tijd voor verandering. Laten we de lijnen van het veld doortrekken naar de kantine en ons committeren aan de afspraak van NIX. Wel zo sportief.

Winactie

Op 22 augustus 2022 start er weer een winactie rondom de campagne ‘NIX, wel zo sportief’. Sportclubs kunnen dan kans maken op 1 van de 6 prijzen van €750,- te besteden aan sportmateriaal naar keuze. Hiervoor bestellen zij het NIX18 Sportpakket. De bedoeling is dat zij met deze materialen hun kantine leuk aankleden, daar een foto van maken én deze delen op sociale media met de hashtag #clubvanNIX. Om clubs op deze actie te wijzen kan gebruik worden gemaakt van de diverse materialen in deze toolkit. De actie loopt t/m 16 oktober 2022.

NIX18 sportpakket

Word ook een club van NIX!

Laten we de lijnen van het veld doortrekken naar de kantine en sportief gedrag meenemen. Bestel het NIX18 Sportpakket met kleurrijke materialen en draag uit dat jullie een club van NIX zijn!

 

 

Product image

NIX18 Sportpakket

Word ook een club van NIX!Bekijk dit product

Campagnemateriaal

Social media video

Video 'Bestel het NIX18 sportpakket' voor social media

Digitaal materiaal

Banners voor social media of website

Banners in verschillende bestandsformaten

Digitaal materiaal

Social media video

Video met NIX18 logo om te plaatsen op social media

Digitaal materiaal
nix18voorprofs logo nix18