Raad van Toezicht

Drs. H. Darley M.H.S.A.

Heeft jarenlange ervaring in de gezondheidszorg, onder andere als lid Raad van Bestuur bij GGzE, het CWZ en Cordaan en als manager bij het UMCU en directeur bij Maasveld (Koraal Groep). Tevens werkte Hedwig Darley als adviseur bij PwC voor diverse ziekenhuizen en zorginstellingen en was zij werkzaam als directeur onderwijs en opleidingen in het LUMC. Daarnaast heeft ze in de gezondheidszorg verschillende interim management- en toezichtfuncties vervuld. 

Dr. C. M. H. A Deckers MBA

Werkt als interim bestuurder en verandermanager in de zorg sinds 1991. Christel Deckers heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de gezondheidszorg waaronder de GGZ, onder andere bij Altrecht, GGZ InGeest en Parnassia Bavo Groep en is actief in toezichthoudende functies onder andere bij Reinaerde en eerder o.a. ook bij Boogh en de Zonnehuisgroep Vlaardingen.

Drs. F.J.H. Dings MBA

Bestuurder bij Sint Lucas Andreas Ziekenhuis en Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam. Françoise Dings heeft bedrijfskunde gestudeerd, een Master in International Management behaald en is daarnaast klinisch psycholoog. Zij heeft marketing- en managementfuncties bekleed in internationale 'fast moving consumer goods'-bedrijven.

Prof. dr. H.F.L. Garretsen

Hoogleraar gezondheidsbeleid Tilburg University.
Henk Garretsen was oprichter en directeur  van Tranzo, het wetenschappelijk centrum voor zorg en welzijn van Tilburg University en is hoogleraar gezondheidszorgbeleid in Tilburg.  Daarvoor was hij onder meer bijzonder hoogleraar verslaving aan de EUR en directeur van het Instituut voor onderzoek naar leefwijzen en verslaving (IVO). Ook was hij lang lid van het managementteam van de GGD Rotterdam e.o. 

Ir. J.I.M. de Goeij (voorzitter)

Bestuursadviseur bij de Oude Grachtgroep BV Den Haag.
Hans de Goeij was Directeur-generaal van de Volksgezondheid resp. Adviseur van de Minister van VWS van juni 2002 tot september 2011.

Drs. W. Vlasblom

Directeur eigenaar Vlasblom Consultancy & Coaching.
Voorheen verantwoordelijk voor het HR beleid van de Siemens bedrijven in Nederland en lid van het Executive Management Team.