Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht van het Trimbos-instituut bestaat uit vijf leden.

lic. M.L.M. Dullaert MBA (voorzitter)

Ondernemer en bestuurder die op 15 februari 2011 door de Tweede Kamer benoemd werd tot de eerste Kinderombudsman van Nederland. Hij vervulde deze functie tot 1 april 2016. Hij is bestuursvoorzitter van Stichting KidsRights, die zich inzet voor de kinderrechten in ontwikkelingslanden. Met ingang van 1 oktober 2015 was hij ook voorzitter van het Europese netwerk van Kinderombudsmannen. Meer info via Wikipedia  
Lees het volledige interview met Marc Dullaert over zijn drijfveren en ambities voor het Trimbos-instituut.

Dr. C. M. H. A Deckers MBA

Christel Deckers is een ervaren toezichthouder en consultant, gespecialiseerd in organisatieadvies, bedrijfsvoering, digitalisering (ICT) en governance bij zorg- en welzijnsorganisaties. Als toezichthouder is zij verbonden aan het Maxima Medisch Centrum, het Trimbos-instituut, Marente, Reinaerde, Raphaelstichting en ASKO;  maatschappelijk verantwoorde omgevingen waar duurzaamheid verankerd is. Zij is gepromoveerd aan de Business School of Economics in Nijmegen.

Christel doet onderzoek naar de relatie tussen bestuur en governance aan de Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM). Tevens is zij ambassadeur voor de Nederlandse Vereniging Toezichthouders in Zorg & Welzijn (NVTZ) voor de regio Utrecht/Flevoland en auditor bij het Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg (NIAZ). Ze schrijft recensies voor managementboek over governance, bestuur en persoonlijke ontwikkelingen. Ook is Christel werkzaam als executive coach.

Drs. F.J.H. Dings MBA

Bestuurder bij Sint Lucas Andreas Ziekenhuis en Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam. Françoise Dings heeft bedrijfskunde gestudeerd, een Master in International Management behaald en is daarnaast klinisch psycholoog. Zij heeft marketing- en managementfuncties bekleed in internationale 'fast moving consumer goods'-bedrijven.

Prof. dr. H.F.L. Garretsen

Emeritus hoogleraar gezondheidszorgbeleid Tilburg University.
Henk Garretsen was oprichter en directeur van Tranzo, het wetenschappelijk centrum voor zorg en welzijn van Tilburg University en is nu emeritus hoogleraar gezondheidszorgbeleid in Tilburg. Daarvoor was hij onder meer bijzonder hoogleraar verslaving aan de EUR en directeur van het Instituut voor onderzoek naar leefwijzen en verslaving (IVO). Ook was hij lang lid van het managementteam van de GGD Rotterdam e.o. 

Drs. W. Vlasblom

Directeur eigenaar Vlasblom Consultancy & Coaching.
Voorheen verantwoordelijk voor het HR beleid van de Siemens bedrijven in Nederland en lid van het Executive Management Team.