Wie wij zijn

Vanuit 9 programma's die worden ondersteund door 3 diensten, vergroten we de kennis van mentale gezondheid en het gebruik van alcohol, tabak en drugs.

Bij het Trimbos-instituut werken ruim 225 medewerkers. De meesten van hen zijn wetenschappers. Zij worden ondersteund door de diensten Communicatie, HRM en Finance, ICT en de Facilitaire dienst.

Het Trimbos-instituut wordt bestuurd door Bert van der Hoek. De Raad van Toezicht bestaat uit vijf leden. We zij volledig lid van EuroHealthNet en hebben als stichting de ANBI-status.

Gendergelijkheidsplan

We willen graag een goede afspiegeling zijn van de maatschappij waar we ons voor inzetten. En het Trimbos-instituut wil een veilig werkklimaat bieden. Onze mensen moeten zichzelf kunnen zijn, niet veroordeeld worden op hun uiterlijk of op hun denkbeelden. Samenwerken met respect voor elkaar. We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij Trimbos. Hoe meer mensen van elkaar verschillen, hoe leuker het wordt! Onze uitgangspunten hierover zijn vastgelegd in een HRM-visie. Daarnaast is er ook een gendergelijkheidsplan. Dit plan bevat een voorlopige uitwerking van ideeën en zal in de toekomst geüpdatet worden.