NKOP Symposium 2023: Kennis als basis

Op donderdag 16 november organiseert het Trimbos-instituut het  jaarlijks terugkerende symposium van het Nederlands Kennisinstituut Ouderenpsychiatrie. Dit jaar luidt het thema: ‘kennis als basis’ en vindt het plaats bij GGNet Ouderen in de Gelre Ziekenhuizen, locatie Apeldoorn. In één dag bent u weer helemaal op de hoogte van de recente ontwikkelingen en bevindingen binnen de ouderenpsychiatrie. Het symposium richt zich op zowel de VVT- als de GGZ sector.

In het symposium komen diverse thema’s aan bod. Zo presenteert Richard Oude Voshaar de kennisagenda ouderenpsychiatrie en vertelt Eric van Exel over suïcide bij ouderen en de rol die de maatschappij hierbij speelt. Ook houden we een interactieve paneldiscussie met de zaal over wat er de komende 4 jaar nodig is om tot ideale netwerkzorg voor ouderen met psychische problemen te komen. En zijn er maar liefst 8 verschillende deelsessies verdeeld over drie rondes.

NKOP-award:

Tevens wordt er dit jaar weer een NKOP-award uitgereikt aan een professional die veel heeft betekend voor de ouderenpsychiatrie. Suggesties zijn van harte welkom. Nomineren is mogelijk tot 15 oktober

Vragen:

Voor vragen kunt u contact opnemen met Marieke Sikkes via  [email protected]

Aanmelden NKOP Symposium 2023