Veelgestelde vragen over PUUR voor profs

Als u PUUR rookvrij onder de aandacht wilt brengen, kunt u verschillende vragen hebben. Wij beantwoorden de meest gestelde vragen.

Vragen over de campagne

Vragen over (stoppen met) roken

Staat uw vraag hier niet tussen? Kijk dan in de uitgebreide lijst met veelgestelde vragen over roken op Rokeninfo.nl of stel uw vraag via het contactformulier.

Meer over Stoppen-met-roken

puurrookvrij.nl - Publiekssite van de PUUR campagne, met informatie, tips en ervaringsverhalen voor rokers die meer willen weten over stoppen met roken.

Rokeninfo.nl - Website voor rokers en professionals met gebundelde informatie over de effecten, risico's en feiten over roken.

Ikstopnu.nl - Website met praktische tips, betrouwbare informatie en onafhankelijk advies over stoppen met roken.

Platform stoppen met roken - Platform voor elke zorgverleners die zich bezighoudt met stoppen met roken, waarop kennis en ervaringen worden uitgewisseld.

Rookvrije Generatie - Website die organisaties en gemeenten ondersteunt naar een Rookvrije Generatie, zodat het vanzelfsprekend wordt dat kinderen rookvrij opgroeien. Geef het goede voorbeeld en maak omgevingen rookvrij

Rookvrije Zorg - Website voor zorgprofessionals en –organisaties om een rookvrije werk- en behandelcultuur te realiseren.

Rookvrije Start - Website die geboortezorgprofessional materialen en ondersteuning biedt om zich in te zetten voor een rookvrije start voor ieder kind.

Partnership stoppen met roken - Samenwerking van partijen die zich bezighouden met stoppen met roken in de gezondheidszorg.

Contact

Zet u zich in voor PUUR rookvrij? Hebt u ideeën? Wilt u uw ervaringen delen? Of hebt u een vraag? Wij horen graag van u! Laat het ons weten via het contactformulier.