PUUR voor profs

PUUR rookvrij is een campagne om mensen die roken op een positieve manier aan te zetten tot het doen van een effectieve stoppoging. Ook professionals kunnen een bijdrage leveren. Uw steun als professional is bepalend voor succesvol stoppen. Helpt u mee aan een PUUR rookvrij Nederland?

Je kunt al jong overlijden aan roken. Ik zie die patiënten nog zo voor me."

Huisarts Ilona Statius Muller

Wilt u weten hoe u het beste in gesprek kunt gaan over roken?

Gebruik de tips op deze pagina

Met deze materialen kunt u direct aan de slag.

Bekijk de toolkit

Vragen over PUUR rookvrij of over (stoppen met) roken? Wij geven antwoord.

Bekijk vragen en antwoorden

PUUR rookvrij in de media

Om rokers en hun sociale omgeving bekend te maken met PUUR rookvrij is de campagne weer zichtbaar. In verschillende uitingen wordt er verwezen naar de website puurrookvrij.nl. Op deze campagnewebsite vinden bezoekers informatie over hulp bij stoppen met roken en het plannen van een stopdatum. Ook staan daar ervaringsverhalen van mensen die in verschillende fases van het PUUR rookvrij traject zitten. Hierdoor krijgen mensen een indruk van wat zij kunnen verwachten tijdens het stopproces.

Actueel

Over ons

Het team PUUR voor profs van het Trimbos-instituut ondersteunt lokaal en regionaal werkende professionals die willen bijdragen aan de campagne PUUR rookvrij. Ontwikkelingen van deze campagne worden doorlopend bijgehouden op de website van PUUR voor profs. Check deze website dus regelmatig voor een update!

Neem contact op

Zet u zich in voor PUUR rookvrij? Hebt u ideeën? Wilt u uw ervaringen delen? Of heeft u een vraag of opmerking over PUUR voor profs? Wij horen graag uw vragen en tips! Neem contact met ons op via het contactformulier hieronder.

  • Uw gegevens