Veelgestelde vragen en contact

Heeft u vragen over Stoptober? Op deze pagina beantwoorden wij de meest gestelde vragen.

  • Voor GGD’en: Wilt u als GGD aan de slag met Stoptober? Voor de GGD’en vormt GGD-GHOR het aanspreekpunt via stoptober@ggdghor.nl. U kunt hier bijvoorbeeld ook terecht voor vragen vanuit de GGD over de live events.
  • Voor bedrijven: Werkt u bij een bedrijf en wilt u Stoptober onder de aandacht brengen? Stoptober heeft een speciaal aanbod voor bedrijven en organisaties die Stoptober bij hun medewerkers onder de aandacht willen brengen. Op bedrijven.stoptober.nl is promotiemateriaal te bestellen en zijn aanvullende trainingen aan te vragen.

Vragen over de voorbereiding van Stoptober

Vragen tijdens de Stoptober-campagne (september & oktober)

Meer informatie voor zorgprofessionals

Platform stoppen met roken - Platform voor elke zorgverlener die zich bezighoudt met stoppen met roken, waarop kennis en ervaringen worden uitgewisseld.

Rookvrije Zorg - Website voor zorgprofessionals en –organisaties om een rookvrije werk- en behandelcultuur te realiseren.

Rookvrije Start - Website die geboortezorgprofessionals materialen en ondersteuning biedt om zich in te zetten voor een rookvrije start voor ieder kind.

Partnership stoppen met roken - Samenwerking van partijen die zich bezighouden met stoppen met roken in de gezondheidszorg.

Rookvrije Generatie - Website die organisaties en gemeenten ondersteunt naar een Rookvrije Generatie, zodat het vanzelfsprekend wordt dat kinderen rookvrij opgroeien. Geef het goede voorbeeld en maak omgevingen rookvrij.

PUUR voor profs - Website die zorgverleners, gemeenten en organisaties voorziet van informatie en materialen om zich in te zetten voor de campagne PUUR rookvrij.

Contact

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

  • Uw gegevens

  • Verzenden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief over Stoptober voor medewerkers in de zorg. We houden u dan ongeveer 4 keer per jaar op de hoogte over de Stoptober-campagne.