Aanpak binnen jouw organisatie

Stoppen-met-rokenzorg is pas echt effectief als je die goed hebt georganiseerd. Daar helpen we je graag bij. Of je nu begint of een extra slag wil maken, dat maakt niet uit. Met de ‘Stimulans beleid Rookvrije Start’ helpt de Taskforce bij het opzetten of verbeteren van de stoppen-met-rokenzorg van jouw VSV, IGO of lokale coalitie Kansrijke Start.

Met de stimulans ga je aan de slag met het opzetten of verbeteren van stoppen-met-roken zorg door middel van een ondersteuningsprogramma. Dat bestaat uit instructies en uitwisselingsbijeenkomsten voor de belangrijkste thema’s in de stoppen-met-roken zorg.

Elke deelnemende VSV, IGO of lokale coalitie Kansrijke Start kan zelf aan de slag met de instructies. Tijdens de online uitwisselingsbijeenkomsten wisselen de deelnemers onderling ervaringen, knelpunten en tips uit. Daarnaast ontvang je een financiële bijdrage van €1.000,- om je op weg te helpen.

Meld je uiterlijk 14 juli aan!

De aanmeldperiode sluit 14 juli. De eerste 10 volledige aanmeldingen die aan de voorwaarden voldoen, krijgen de Stimulans toegekend.

Doorgroeien tot lokale taskforce

Is jouw VSV of JGZ-organisatie al actief op het gebied van stoppen met roken? Maak dan nog meer impact als lokale taskforce en zet Rookvrije Start regionaal op de kaart.

taskforce

Digitaal zorgpad Rookvrije Start

Wil je zelf goede stoppen-met-rokenzorg organiseren in jouw VSV of JGZ-organisatie? Gebruik dan het zorgpad met informatie, tips en materialen.

beleid

Deelnemende organisaties

logos organisaties rookvrije start

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, kennis en materialen van Rookvrije Start.