Aanpak binnen jouw organisatie

Stoppen-met-rokenzorg is pas echt effectief als je die goed hebt georganiseerd. Daar helpen we je graag bij. Of je nu begint of een extra slag wil maken, dat maakt niet uit. Wij adviseren je bij het opstellen van een plan van aanpak, zodat stoppen-met-rokenzorg nog beter deel uitmaakt van het zorgaanbod in jouw VSV of JGZ-organisatie.

Vanuit Rookvrije Start ondersteunen we jouw VSV of JGZ-organisatie graag bij het maken van een plan van aanpak voor stoppen-met-rokenzorg. De ondersteuning bestaat uit ongeveer vier adviesgesprekken. We kijken samen naar je zorgpad en bepalen ook welke scholing, tools en materialen nuttig en passend zijn voor jouw organisatie.

Vergoeding voor deelnemende organisaties

VSV’s en JGZ-organisaties die gebruik maken van onze ondersteuning, krijgen een vergoeding van € 2.000,-.

Ook lokale coalities van Kansrijke Start kunnen ondersteuning krijgen bij het organiseren van goede stoppen-met-rokenzorg.

Meld je organisatie aan voor onze ondersteuning via rookvrijestart@trimbos.nl.

Doorgroeien tot lokale taskforce

Is jouw VSV of JGZ-organisatie al actief op het gebied van stoppen met roken? Maak dan nog meer impact als lokale taskforce en zet Rookvrije Start regionaal op de kaart.

taskforce

Digitaal zorgpad Rookvrije Start

Wil je zelf goede stoppen-met-rokenzorg organiseren in jouw VSV of JGZ-organisatie? Gebruik dan het zorgpad met informatie, tips en materialen.

beleid

Deelnemende organisaties

logos organisaties rookvrije start

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, kennis en materialen van Rookvrije Start.