Rookvrije Start

Bijbehorende cursussen
25,00 excl. btw 0,00 25,00 incl. btw

In gesprek met (aanstaande) ouders

Deze e-learning is momenteel gratis te bestellen!*
De korting wordt verrekend in het winkelmandje.

Deze e-learning, een initiatief van de Taskforce Rookvrije Start, is bedoeld voor alle zorgverleners die gesprekken voeren met (aanstaande) ouders. Er wordt ingegaan op de belangrijkste risico’s van roken voor, tijdens en na de zwangerschap. In korte filmpjes vertellen verschillende zorgverleners -van verloskundige tot kinderarts- over het belang van het onderwerp en hoe dit binnen de eigen beroepsgroep opgepakt kan worden. Verfilmde casussen laten zien hoe een gesprek over stoppen met roken vorm kan krijgen en welke gesprekstechnieken daarbij belangrijk zijn. Ook leren deelnemers hoe en naar wie ze (aanstaande) ouders kunnen doorverwijzen.

De e-learning bestaat uit 8 à 10 hoofdstukken. Afhankelijk van uw beroep zijn sommige hoofdstukken optioneel. De duur van het doorlopen van een hoofdstuk varieert van 10 tot 40 minuten. Na afloop van deze cursus ontvangt u een certificaat (pdf).

Accreditatie

Accreditatie is toegekend door: ABAN (4 pt), Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals (4 pt), Verpleegkundig Specialisten Register (4 pt), KCKZ (4pt), Kwaliteitsregister Verloskundigen (4 pt), NVvPO (4 pt) en Stoppen met roken coaches (Partnership SMR) (4 pt). Rookvrije Start biedt ook andere e-learnings aan:


Groepsaankoop

Wilt u deze e-learning aanschaffen voor meerdere deelnemers? Geef dan het aantal exemplaren aan dat u wilt kopen. Dit is een 'groepsaankoop'. Na uw betaling ontvangt u instructies via e-mail hoe u de gekochte e-learnings kunt versturen naar de deelnemers.

Heeft u vragen? Stel ze ons gerust.

Bij de aankoop van meer dan 30 stuks nemen wij graag contact op om verdere vrijblijvende ondersteuning te kunnen bespreken. Vragen? Stuur dan even een mailtje naar [email protected]

*Om de doelstellingen van het Nationaal Preventieakkoord beter te kunnen bereiken, intensiveert het Ministerie van VWS de activiteiten van de Taskforce Rookvrije Start. Daarom kunnen wij momenteel onze scholing en materialen gratis aanbieden.

Aantal exemplaren | Korting
25 - 99 10%
100 + 20%
Schakel groepsaankoop in
Jaar

SKU AF1570
Category E-learnings