Focusgroep taskforce Alcoholvrije Start

Denk mee over passende zorg rondom alcoholgebruik in de zwangerschap

Ben jij zorgprofessional in de geboortezorg of jeugdgezondheidszorg (JGZ)? Werk jij met (aanstaande) ouders en praat jij weleens met hen over alcoholgebruik? Of zou je dit gesprek willen voeren? Dan zoeken wij jou!

Wat hebben professionals in de geboortezorg of JGZ nodig om in gesprek te gaan over alcoholgebruik vóór of tijdens de zwangerschap? Of in de borstvoedingsperiode? Waar lopen professionals tegenaan in deze gesprekken? Over die vragen wil de Taskforce Alcoholvrije Start met jou in gesprek.

Praat mee in een focusgroep

Werk jij als professional in de zorg voor, tijdens en na de zwangerschap? Denk dan met ons mee! Tussen 24 januari en 1 februari 2024 kun je meedoen aan een van de online focusgroepen. Je kunt hierin bijvoorbeeld aangeven welke materialen en scholing je nodig hebt. Of welke samenwerkingen er nodig zijn om het gesprek vaker en beter te voeren. Als dank voor je deelname krijg je een vergoeding van 50 euro.

Meld je aan via het formulier hieronder.

Meer informatie

Wil je meer weten over de Taskforce Alcoholvrije Start of alcohol tijdens de zwangerschap? Bezoek dan de website van de Taskforce Alcoholvrije Start of de website van het Het Expertisecentrum Alcohol. Of neem contact met ons op via alcoholvrijestart@trimbos.nl.

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)
Op welke datum en tijd ben je beschikbaar voor de focusgroep?(Vereist)
Heb je nog vragen of opmerkingen voorafgaand aan de focusgroep? Laat het dan weten.
Toestemming geven(Vereist)
Hoe gaan we om met je gegevens?(Vereist)
In het privacy statement lees je hoe het Trimbos-instituut omgaat met persoonsgegevens.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.