10 jaar Stoptober: winactie

In 2023 vindt de 10e editie van Stoptober plaats. Omdat Stoptober jarig is, is er dit jaar extra aandacht voor de stoppers van 2023! Help jij ook mee vanuit de zorg?

Hoe doet jouw zorginstelling mee aan Stoptober 2023?

Stoptober is jarig. Daarom krijgen de tien zorginstellingen die het mooiste plan hebben om Stoptober in de zorg te organiseren een speciaal ‘Stoptober in de zorg’-pakket cadeau. Dit pakket bestaat uit de Stoptober toolkit, de Stoptober bal en een fysieke banner.

Wil jij in aanmerking komen voor het speciale ‘Stoptober in de zorg’-pakket? Stuur dan jouw plan om stoppers te werven en te ondersteunen op naar stoptober@trimbos.nl.

De tien zorginstellingen met de leukste en origineelste ideeën krijgen het speciale ‘Stoptober in de zorg’-pakket cadeau om de stoppers dit jaar extra aan te moedigen!

Wat komt er in jouw plan ‘Stoptober in de zorg 2023’?

  • Wat wordt de Stoptober activiteit van jullie zorginstelling in 2023?
  • Wat wordt de titel? Hoe gaat de zorginstelling het plan concreet vormgeven?
  • Hoe gaat de zorginstelling de doelgroep rokers bereiken? Via welke kanalen?
  • Hoe zorgen jullie ervoor dat de stoppers dit jaar extra aandacht en ondersteuning krijgen?
  • Hoe betrekt de zorgorganisatie de medewerkers in de zorg om Stoptober onder de aandacht te brengen bij patiënten/cliënten?
  • Van welk Stoptober aanbod gaat de zorginstelling nog meer gebruik maken? Denk aan de Stoptober toolkit, Stoptober app, digitale materialen (wachtkamerfilmpje, intranetberichten, handleiding, social media).
  • Hoe ziet de planning eruit om dit vorm te geven? Maken jullie gebruik van een stappenplan?

Deadline: de plannen kunnen tot 30 juni 2023 ingestuurd worden naar stoptober@trimbos.nl.

Huisartsenpraktijk Westerbork

Inspiratie nodig?

 

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief over Stoptober voor medewerkers in de zorg. We houden u dan ongeveer 4 keer per jaar op de hoogte over de Stoptober-campagne.