Nieuws |

Doe mee aan de Week van de Implementatie

Doe mee aan de Week van de Implementatie

Van 16 tot en met 20 januari 2017 vindt de eerste Week van de Implementatie plaats. Deze week staat in het teken van het delen van kennis over implementatie en implementatieonderzoek.

Als professional in de jeugdsector of de publieke gezondheidszorg krijgt u in de Week van de Implementatie de kans om uw veranderaanpak voor het voetlicht te brengen door een activiteit te organiseren waardoor collega’s geïnspireerd worden.

Uiteraard kunt u ook deelnemen aan één van de vele activiteiten die andere deelnemers organiseren. Zo kunt u op donderdag 19 januari voor slechts 75 euro deelnemen aan het Symposium Innovating healthcare: an implementation science perspective. Tijdens dit symposium delen internationale sprekers, zoals Prof. dr. Carl May en Marcia Ory hun wetenschappelijke kennis over de Normalisation Process Theory en het RE-AIM Framework.

Meer informatie

Kijk op www.weekvandeimplementatie.nl voor meer informatie over alle activiteiten of om zelf een activiteit aan te melden.

Nederlands Implementatie Collectief

De Week van de Implementatie is een initiatief van het Nederlands Implementatie Collectief (NIC). Het Trimbos-instituut is middels het Centrum voor Implementatie één van de initiatiefnemers van het NIC.

Meer informatie

Ferry  Goossens

Stuur een bericht aan contactpersoon Ferry Goossens
of bel +31 (0)30 – 2959(090)