EHBO Nazorgfolder

0,25 excl. btw 0,00 0,25 incl. btw

Deze folder is geschreven voor EHBO organisaties, werkzaam op feesten en festivals. Zij verspreiden de folder onder de einddoelgroep: jongeren die op een feest/festival de EHBO bezoeken met een drugsgerelateerd gezondheidsprobleem.

In de folder staan psychische en lichamelijke klachten beschreven waar iemand in de dagen na een drugsgerelateerd gezondheidsincident last van kan krijgen. De lezer wordt erop gewezen dat gebruik van drugs nooit zonder risico is en dat het verstandig is om je vóór gebruik via www.drugsenuitgaan.nl of de drugsinfolijn te informeren over het beperken van de risico’s van gebruik. Het doel van de folder is voorkomen van toekomstige gezondheidsincidenten bij de EHBO bezoeker en zijn/haar vriendengroep.

Er zijn twee versies: één voor het slachtoffer zelf (de nazorgfolder), één voor de vriend(in) van het slachtoffer (de vriendenfolder). Deze folders dienen naast elkaar gebruikt te worden op de EHBO. U kunt de folder meegeven wanneer de behandeling is afgerond en de jongeren de EHBO verlaten.

Bestel de vriendenfolder

Wilt u informatie over uitgaansdrugs meegeven aan de bezoekers van uw EHBO? Kijk eens bij onze folders in de serie Drugs & Uitgaan

Op voorraad

Tag:
Gewicht 3 g
Pagina's

8

Jaar

SKU pfg91114
Category Folders en brochures
Tag: