Alcohol, drugs en tabak op evenementen en festivals

Infographic voor gemeenten

Wilt u op een snelle en interactieve manier kennismaken met de belangrijkste ins en outs van alcohol-, drugs- en tabaksbeleid op evenementen? Dat kan met de infographic Alcohol, drugs en tabak op evenementen!

Deze interactieve PDF maakt in één oogopslag duidelijk over welke onderwerpen afspraken gemaakt moeten worden. Pop-up pagina’s geven beknopt de belangrijkste aandachtspunten en tips. Wie meer wil weten, komt met een klik in de achterliggende ‘Leidraad voor gemeenten’ voor veel meer informatie. De infographic is bedoeld voor gemeenten en adviseurs van GGD, GHOR en instellingen voor verslavingszorg die betrokken zijn bij evenementen. Zij kunnen zich via de infographic snel inlezen in de materie. Maar de infographic is ook goed bruikbaar in een overleg met de ketenpartners, om hen te informeren en afspraken over alcohol- en drugsbeleid te maken.

Eind 2019 is deze infographic, net als de achterliggende ‘Leidraad voor gemeenten’, herzien en aangevuld met (lees)tips over lachgas, rookbeleid en suggesties voor specifieke knelpunten waarmee kleine gemeenten te maken hebben.

Gebruiksadvies: deze infographic werkt het beste als u hem opslaat op uw computer en van daaruit opent met Adobe Acrobat. Gebruik Full Screen Modus voor het beste resultaat.

Zie ook: Alcohol, drugs en tabak op evenementen - Leidraad voor gemeenten 3.0.

Auteur C. Harreveld, A. Sannen
Auteur

,

Pagina's

10

Jaar

SKU pm0355
Category Infographics