E-learning Rookvrije Ouders

Bijbehorende cursussen
10,00 excl. btw 0,00 10,00 incl. btw

De e-learning Rookvrije Ouders is geschikt voor alle zorgprofessionals die werken met wensouders, zwangere vrouwen en partners, en ouders die roken.

Deze e-learning is tot 30-6-2023 gratis te bestellen!*
De korting wordt verrekend in het winkelmandje.

In de e-learning Rookvrije Ouders leer je door middel van een casus hoe je (toekomstige) ouders kunt motiveren om stoppen-met-roken hulp te zoeken. Speciaal voor (toekomstige) ouders is er de telefonische coaching Rookvrije Ouders. In de e-learning leer je hoe je hen hier naar kunt verwijzen. Dit wordt gedaan aan de hand van filmpjes, voorbeeldzinnen en tips. Ook maak je kennis met de coaches van Rookvrije Ouders, leer je hoe het gehele coachingstraject eruit ziet en waarom het belangrijk is om als zorgprofessional een follow-up gesprek te voeren. Het is een interactieve e-learning met diverse filmpjes, vragen en tips.

De e-learning bestaat uit 5 hoofdstukken en duurt in totaal ongeveer 1 uur. Na afloop van de e-learning en het behalen van de kennistoets ontvang je een certificaat (pdf).

Accreditatie

Accreditatie is toegekend door: ABAN cluster 1,2 en 3 (o.a. huisartsen, medisch specialisten en sociaal geneeskundigen) (0,5 pt), Doktersassistenten (1 pt), Kwaliteitsregister Verloskundigen (1 pt), Kenniscentrum Kraamzorg (1 pt), NVvPO (1 pt), Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals (1 pt), Verpleegkundig Specialisten Register (1 pt).

Rookvrije Start

Deze e-learning is een initiatief van de Taskforce Rookvrije Start. Rookvrije Start biedt ook de andere e-learnings tot 30-6-2023 gratis aan voor extra verdieping:

Groepsaankoop

Wilt u deze e-learning aanschaffen voor meerdere deelnemers? Geef dan het aantal exemplaren aan dat u wilt kopen. Dit is een 'groepsaankoop'. Na uw betaling ontvangt u per mail instructies hoe u de gekochte e-learnings kunt versturen naar de deelnemers.

Bij de aankoop van meer dan 30 stuks nemen wij graag contact op om verdere vrijblijvende ondersteuning te kunnen bespreken. Vragen? Stuur dan even een mailtje naar [email protected]

*Om de doelstellingen van het Nationaal Preventieakkoord beter te kunnen bereiken, intensiveert het Ministerie van VWS de activiteiten van de Taskforce Rookvrije Start. Daarom kunnen wij tot 30-6-2023 onze scholing en materialen gratis aanbieden.

 

 

Aantal exemplaren | Korting
25 - 99 10%
100 + 20%
Schakel groepsaankoop in
Jaar

SKU AF1977
Category E-learnings