Alcoholvrije Start

Bijbehorende cursussen
0,00 excl. btw 0,00 0,00 incl. btw

Voor een alcoholvrije zwangerschap

De e-learning Alcoholvrije Start is ontwikkeld om verloskundigen te ondersteunen in het gesprek over een alcoholvrije zwangerschap. In deze gratis e-learning leer je alcoholgebruik bespreekbaar te maken, je cliënt te motiveren voor een alcoholvrije zwangerschap en haar waar nodig te ondersteunen in moeilijke situaties. Ook leer je meer over de risico’s van alcoholgebruik vóór, tijdens en na de zwangerschap en waarom het zo belangrijk is om de nulnorm uit te dragen. Verfilmde casussen laten zien hoe een gesprek over een alcoholvrije zwangerschap vorm kan krijgen.

De e-learning bestaat uit 5 hoofdstukken. De duur van het doorlopen van een hoofdstuk varieert van 5 tot 30 minuten. Na afloop van de e-learning ontvang je een certificaat (pdf). Accreditatie is toegekend door KNOV (1,5 pt).

Deze e-learning is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en het advies van de Gezondheidsraad. De feiten en cijfers zijn afkomstig uit en terug te vinden in de factsheet Alcoholvrije Start en op Expertisecentrum Alcohol, dossier Alcohol en Zwangerschap. Deze e-learning is ontwikkeld in samenwerking met Mondriaan en Setheater.


Groepsaankoop

Wilt u deze e-learning aanschaffen voor meerdere deelnemers? Geef dan het aantal exemplaren aan dat u wilt kopen. Dit is een 'groepsaankoop'. Na uw betaling ontvangt u instructies via e-mail hoe u de gekochte e-learnings kunt versturen naar de deelnemers.

Heeft u vragen? Stel ze ons gerust.

Schakel groepsaankoop in
Jaar

SKU AF1948
Category E-learnings