Een knipoog en een knuffel

0,80 excl. btw 0,00 0,80 incl. btw

Informatie voor ouders

In dit boekje worden ouders met psychische of verslavingsproblemen op een begripvolle manier geïnformeerd over opvoeden, terwijl zij zelf kampen met bijvoorbeeld een depressie, verslaving of stress. In zo'n situatie komt het gezin vaak onder druk te staan en is er steun en aandacht voor de ouders nodig, maar ook voor hun kinderen. Zij hebben juist dan behoefte aan een luisterend oor, antwoorden op vragen, een knipoog en een knuffel. Het boekje biedt praktische opvoedtips en er komen vragen aan bod die bij veel ouders leven.

Mijn dochter begrijpt niet goed wat er met mij aan de hand is. Ik probeer het haar uit te leggen, maar ik mis de juiste woorden.

Informatieboekjes KOPP/KOV
Een knipoog en een knuffel is onderdeel van de reeks Informatieboekjes KOPP/KOV. Deze afkorting staat voor kinderen van ouders met psychische en/of verslavingsproblemen. De boekjes bevatten informatie, ervaringsverhalen, tips, extra websites en interactieve opdrachten.

De reeks bestaat uit twee voorleesboekjes, twee boekjes voor kinderen en jongeren om zelf te lezen en twee boekjes voor (toekomstige) ouders. Daarnaast bestaan er 11 informatiekaarten met uitleg voor kinderen over verschillende soorten psychische problemen of verslavingen van hun ouder. Professionals die werken met deze gezinnen kunnen meer informatie vinden over de inzet van de reeks in de Handreiking informatieboekjes KOPP/KOV.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Auteur L. Menco, L. Visser, A. de Gee
Gewicht 62 g
Auteur

, ,

Jaar

SKU af1820
Category Campagnemateriaal