Sammie en Noah

0,80 excl. btw 0,00 0,80 incl. btw

Voorleesboekje voor kinderen van 2 tot en met 4 jaar

Dit is een voorleesboekje voor kinderen van 2 tot en met 4 jaar die een ouder met psychische of verslavingsproblemen hebben. Met behulp van levendige illustraties en teksten worden de gedachten en vragen van twee jonge kinderen over hun ouder en de spannende thuissituatie besproken en beantwoord. De verhaaltjes worden afgewisseld met tekenopdrachten en vragen. Het boekje sluit af met informatie voor ouders.

Informatieboekjes KOPP/KOV
Sammie en Noah is onderdeel van de reeks Informatieboekjes KOPP/KOV. Deze afkorting staat voor kinderen van ouders met psychische en/of verslavingsproblemen. De boekjes bevatten informatie, ervaringsverhalen, tips, extra websites en interactieve opdrachten.

De reeks bestaat uit twee voorleesboekjes, twee boekjes voor kinderen en jongeren om zelf te lezen en twee boekjes voor (toekomstige) ouders. Daarnaast bestaan er 11 informatiekaarten met uitleg voor kinderen over verschillende soorten psychische problemen of verslavingen van hun ouder. Professionals die werken met deze gezinnen kunnen meer informatie vinden over de inzet van de reeks in de Handreiking informatieboekjes KOPP/KOV.

Dit liggende boekje op A4 printen? Kies dan onder print-instellingen voor de optie ?aanpassen aan afdrukbaar gebied?.

 

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Tag:
Auteur L. Visser, L. Menco, A. de Gee
Gewicht 72 g
Auteur

, ,

Jaar

SKU af1817
Category Folders en brochures
Tag: