Draaiboek Doe-praatgroep KOPP/KOV (8-12 jaar)

24,95 excl. btw 0,00 24,95 incl. btw

Preventief groepsaanbod voor kinderen van ouders met psychische problemen of verslavingsproblemen

Dit is het draaiboek voor begeleiders van de Doe-praatgroep KOPP/KOV (voorheen KOPP/KVO) (8-12 jaar). Het draaiboek dient als leidraad bij het geven van de cursus.

De Doe-praatgroep is een preventief groepsaanbod voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar, die opgroeien in een gezin met ten minste één ouder met psychische problemen en/of verslavingsproblemen. Het doel van de Doe-praatgroep is om een bijdrage te leveren aan het voorkomen van psychische problemen bij kinderen als gevolg van de problematiek van een of beide ouders. De Doe-praatgroep bestaat uit acht bijeenkomsten voor de kinderen en twee ouderbijeenkomsten.

Bij het draaiboek wordt voor de cursusbegeleider één exemplaar van het werkboekje  voor kinderen en één exemplaar van het ouderboekje geleverd. De werkboekjes en ouderboekjes voor de deelnemers dienen los besteld te worden in de webwinkel van het Trimbos-instituut.

Het draaiboek en de materialen zijn alleen te gebruiken als u de bijbehorende training van het Trimbos-instituut heeft gevolgd.

Slechts 1 resterend op voorraad (kan nabesteld worden)

Tag:
Auteur M. Haverman, P. Speetjens, S. van den Boer, R. van Erp, S. van Ruth, R. van der Zanden
Gewicht 918 g
Auteur

, , , , ,

Pagina's

123

SKU af0422
Category Cursusmateriaal
Tag: