Rookvrije Start legt het uit

Hoe kan het dat veel (aanstaande) ouders willen stoppen met roken, maar dat het vaak niet lukt? Deze video’s helpen je begrijpen hoe moeilijk stoppen is en hoe een tabaksverslaving werkt. Ook leer je meer over de risico’s van roken. En met onze gesprekstips verwijs je makkelijker naar professionele stophulp.

Feiten en cijfers

Op zoek naar meer informatie? Op onze webpagina 'Risico's van roken' staan alle risico's van roken vóór, tijdens en na de zwangerschap op een rij met een advies.

De risico's op een rij

Meer leren?

Wil je meer weten over de risico's van roken én leren hoe je stoppen met roken kunt bespreken? Bestel dan onze e-learnings of schrijf je in voor onze training. Met accreditatie!

Naar scholingsaanbod

Verwijzen

Als zorgverlener kun je makkelijk en snel verwijzen naar de telefonische coaching van Rookvrije Ouders. Die is gratis, bewezen effectief en vindt gewoon plaats vanuit huis.

Naar Rookvrije Ouders

Wil je deze video’s verspreiden binnen jouw organisatie? Mail dan naar rookvrijestart@trimbos.nl voor een campagnepakketje. Je ontvangt dan video's en voorbeeldteksten voor je website, intranet, nieuwsbrief en social media.

rookvrije start

Wil je meer informatie over Rookvrije Start? Ga dan naar de homepage.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, kennis en materialen van Rookvrije Start.