Geef De Coffeeshopcursus

Preventiewerkers of andere trainers die De Coffeeshopcursus willen geven, kunnen de training 'De Coffeeshopcursus' volgen. Daarin leren zij hoe ze de deskundigheid en klantgerichtheid van eigenaars en medewerkers van coffeeshops kunnen bevorderen.

Wat is De Coffeeshopcursus?

In een professionele coffeeshop geven medewerkers goede informatie over het gebruik van cannabis en de risico’s hiervan. Daarnaast is het belangrijk dat er een veilig klimaat is voor klanten en dat iedereen weet wat ze moeten doen in een crisissituatie. In deze training leren preventiewerkers en/of professionele trainers hoe zij coffeeshopeigenaren en personeel hierbij kunnen helpen. Daarmee dragen zij bij aan de professionalisering van de coffeeshopbranche, zowel ten aanzien van klanten als in de samenwerking met verslavingszorg, gemeenten en politie.

Wie mag De Coffeeshopcursus geven?

Dit bent u:

  • U bent werkzaam als preventiewerker bij een instelling voor verslavingszorg.
  • U werkt als trainer bij een bureau dat is gespecialiseerd in deskundigheidsbevordering voor coffeeshops.

Bent u geïnteresseerd in deze training maar heeft u een ander aanvangsniveau of andere werkervaring? Neem contact met ons op.

Belangrijk: dit is geen training voor coffeeshophouders of personeel. Zij kunnen ‘De Coffeeshopcursus’ volgen via de instellingen voor verslavingszorg in hun regio. Bekijk daarvoor:

> De Coffeeshopcursus

Leer De Coffeeshopcursus geven

In de train-de-trainer leert u ‘De Coffeeshopcursus’ te geven aan eigenaars en medewerkers van coffeeshops. De training duurt vier uur en wordt gegeven door een trainer van Jellinek met veel relevante praktijkervaring. Elke twee jaar is er een terugkomdag om uw kennis te actualiseren. De train-de-trainer en de terugkomdag zijn terug te vinden in het trainingsaanbod van het Trimbos-instituut.

Trainingen en evenementen

Producten

Bij De Coffeeshopcursus hoort ook de flyer Tips Cannabis. Daarin staat informatie over de effecten van cannabisgebruik, speciaal geschreven voor coffeeshopbezoekers. De flyer is verkrijgbaar in het Nederlands en in het Engels.

Product image

Tips Cannabis - Nederlands (Bundel 50 stuks)

Bekijk dit product
Product image

Tips Cannabis - Engels (Bundel 50 stuks)

Informatie over cannabis voor ... Bekijk dit product