Nieuws |

Trimbos-instituut deelnemer Baas van Morgen

Trimbos-instituut deelnemer Baas van Morgen

Donderdag 26 januari 2017 geeft Trimbos-voorzitter Rutger Engels het stokje voor even over aan de Bazen van Morgen: Tuncay en Kees van groep 8 van de Parkschool in Utrecht. Tuncay en Kees zullen als bazen onder andere een nieuw schoolproject lanceren.

Om half negen ’s morgens worden Tuncay en Kees bij hun school opgehaald door het Trimbos-instituut. De bazen van morgen beginnen hun werkdag met een kennismaking met voorzitter Rutger Engels. Hij vertelt hoe een dag als baas er voor hem uitziet en waarom hij baas van het Trimbos-instituut wilde worden. Daarna maken de bazen kennis met een aantal projectleiders.

Programma met lancering nieuwe website

Er is ook een officiële handeling: de bazen zullen een nieuwe website lanceren, gericht op verbetering van een gezonde sociaal emotionele ontwikkelingen van kinderen op de basisschool. Daarnaast is er in het programma aandacht voor MindLight, een game die kinderen helpt om geen angst en pijn te hebben bij de dokter en is er een brainstorm met de projectleider van de Happy Drinks over een sociale media campagne gericht op jongeren om alcoholvrije drankjes beter op de kaart te zetten bij jongeren.

JINC ‘Baas van Morgen’ en het Trimbos-instituut

JINC gelooft dat ieder kind talent heeft. Het Trimbos-instituut wil JINC ‘Baas van Morgen’ graag helpen bij het bieden van kansen aan kinderen om te groeien en daarmee een klein steentje bij te dragen aan de kans op een betere toekomst. Ook voor de meer dan 600.000 kinderen die in Nederland opgroeien in een omgeving met sociaal economische achterstand.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de persvoorlichters:
Marjan Heuving,
tel +31 (0)30 – 2971(138)

Laila Zaghdoudi,
tel +31 (0)30 – 2959(382)