Nieuws |

Marie-Christine Allaer lid Raad van Bestuur Trimbos-instituut

Met ingang van 1 november 2016 is Mr. Marie-Christine Allaer aangesteld als lid van de Raad van Bestuur van het Trimbos-instituut. Vanaf juni dit jaar was zij bij het Trimbos-instituut al werkzaam als interim-bestuurder.

Sinds de zomer heeft zij gewerkt aan voorstellen om de Trimbos-organisatie te bestendigen voor de toekomst. We zijn blij dat ze door haar definitieve aanstelling in staat wordt gesteld actief bij te dragen aan de uitvoering van de voorstellen.

Impact creëren

Marie-Christine zegt zelf over haar aanstelling: “Vanuit een diepe en brede ervaring in een corporate omgeving is het mijn passie om organisaties te ondersteunen bij het creëren van grotere impact. Het leggen van verbindingen vind ik daarbij belangrijk: verbindingen met mensen, met organisatiedoelen en met de externe omgeving. Ik vind het een eer om die ervaringen nu te kunnen inzetten om het Trimbos-instituut te ondersteunen de volgende stap te kunnen zetten: die van meer samenwerking in het internationale veld en met private partijen.”.

Meer informatie over Marie-Christine Allaer op haar Linkedin pagina

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de persvoorlichters:
Marjan Heuving,
tel +31 (0)30 – 2971(138)

Laila Zaghdoudi,
tel +31 (0)30 – 2959(382)