Nieuws |

Happy Drinks weer op Pinkpop, nu met nieuwe kaart

Happy Drinks weer op Pinkpop

Voor de vijfde keer op een rij bieden we dit jaar op Pinkpop weer Happy Drinks aan. Met oude en nieuwe samenwerkingspartners plus een vernieuwde menukaart. De ijskoffie met kick en de samenwerking met het jongerenteam van Mondriaan verslavingszorg zijn mooie nieuwe ontwikkelingen.

Onder het motto ‘meer keuze voor het feestbeest’ wordt op de Kalm-aan-laan alcoholvrij met een kick aangeboden. ‘Toen we in 2011 begonnen hadden we niet kunnen denken dat Happy Drinks zo zou aanslaan,’ aldus Lex Lemmers, projectleider Happy Drinks bij het Trimbos-instituut.

‘Het Happy Drinks café op Pinkpop kunnen we alleen neerzetten met de hulp van onze samenwerkingspartners’, vertelt Lemmers. ‘Trouwe partners en ambassadeurs van het eerste uur zijn Pinkpop zelf, Dazzling Cocktails, Koppert Cress en Lipton Ice tea. Vorig jaar kwam PinkyRose erbij en dit jaar zijn we ontzettend blij dat Royal Club en Discovered by Yex (exotisch fruit) ook zijn aangesloten. Verder vind ik het mooi dat Mondriaan verslavingszorg dit jaar hun ‘peerteam’ inzet om promotie te maken voor Happy Drinks.’

Spannende nieuwe kaart
Lemmers is ook enthousiast over de vernieuwde Pinkpop menukaart. Met onder meer een ijskoffie met kick, de Heppie Freppie. ‘Bijzonder vind ik ook dat PinkyRose voor ons een speciale ‘custom-made’ verse komkommersiroop maakt met de smaken komkommer, gember, citroen en een pepertje erin verwerkt. En we hebben voor het eerst ook een flavoured water op de kaart: zero % alcohol, no sugar.’

Over Happy Drinks
Happy Drinks is een initiatief van Pierre Wind en het Trimbos-instituut. De Happy Drinks-bar op Pinkpop wordt dit jaar mogelijk gemaakt door Lipton Ice Tea, Koppert Cress, PinkyRose, Royal Club, Discovered by Yex, NIX18 en Pinkpop. De menukaart voor Pinkpop is te vinden op www.trimbos.nl/happydrinks. Het volledige receptenboekje van Happy Drinks van NIX is gratis te downloaden (zie de bijlage onder dit nieuwsbericht) of te bestellen bij het Trimbos-instituut.

Volg ons op facebook: https://www.facebook.com/happydrinkspage

Bekijk het receptenboek van Happy Drinks in de bijlage.

Meer over dit thema