Aan de slag met Zorgpaden: werkgroepleden gezocht

Aan de slag met Zorgpaden: werkgroepleden gezocht

Vanaf 2017 komt een serie van zorgstandaarden voor diverse psychische aandoeningen beschikbaar. Om de toepassing van de zorgstandaarden te ondersteunen wordt een cursus train-de-trainer Zorgpaden ontwikkeld en getest in de praktijk. We zoeken werkgroepleden om input te leveren voor deze cursus.

Een zorgpad vormt de praktische vertaling van een zorgstandaard naar de lokale zorgorganisatie of zelfstandig gevestigde praktijk van zorg. Voor de ontwikkeling van de cursus wordt een werkgroep samengesteld die kundig is op het gebied van zorgpaden en didactiek.

De train-de-trainer cursus is bedoeld voor medewerkers met een sleutelrol in de kwaliteitsontwikkeling binnen hun organisatie in de GGz, verantwoordelijk of betrokken bij de implementatie van zorgstandaarden.

We zijn op zoek naar:

  • 2 kwaliteitsmedewerkers in de GGz
  • 2 professionals uit de GGz
  • 1 patiëntvertegenwoordiger

Heeft u kennis van zorgpaden en interesse in deelname aan de werkgroep of denkt u om een andere reden hier een bijdrage aan te kunnen leveren, stuur dan uw reactie naar het Trimbos-instituut, t.a.v. Daniëlle Volker: dvolker@trimbos.nl.

Meer informatie kunt u vinden in de bijlage.

Meer over dit thema

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de persvoorlichters:
Marjan Heuving,
tel +31 (0)30 – 2971(138)

Laila Zaghdoudi,
tel +31 (0)30 – 2959(382)