Mentaal klaar voor je baby

0,80 excl. btw 0,00 0,80 incl. btw

Informatie voor aanstaande en nieuwe ouders

Dit boekje is voor toekomstige en nieuwe moeders en andere opvoeders met psychische of verslavingsproblemen, en de belangrijke mensen om hen heen. Het bespreekt hoe ouders voor zichzelf en hun baby kunnen zorgen, terwijl ze kampen met bijvoorbeeld een depressie, verslaving of stress. Het boekje biedt informatie en tips die horen bij de periode waarin iemand nadenkt over het krijgen van een kind, de zwangerschap en de eerste jaren als nieuwe ouder.

Informatieboekjes KOPP/KOV
Mentaal klaar voor je baby is onderdeel van de reeks Informatieboekjes KOPP/KOV. Deze afkorting staat voor kinderen van ouders met psychische en/of verslavingsproblemen. De boekjes bevatten informatie, ervaringsverhalen, tips, extra websites en interactieve opdrachten.

De reeks bestaat uit twee voorleesboekjes, twee boekjes voor kinderen en jongeren om zelf te lezen en twee boekjes voor (toekomstige) ouders. Daarnaast bestaan er 11 informatiekaarten met uitleg voor kinderen over verschillende soorten psychische problemen of verslavingen van hun ouder. Professionals die werken met deze gezinnen kunnen meer informatie vinden over de inzet van de reeks in de Handreiking informatieboekjes KOPP/KOV.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Tag:
Auteur L. Visser, L. Menco, A. de Gee
Gewicht 72 g
Jaar

Auteur

A. de Gee, L. Menco, L. Visser

SKU af1821
Category Folders en brochures
Tag: