Begrijpelijk communiceren

0,00 excl. btw 0,00 0,00 incl. btw

In gesprek met ouders over stoppen met roken

Deze e-learning, ontwikkeld door de Taskforce Rookvrije Start i.s.m. Pharos, is bedoeld voor alle zorgverleners die gesprekken voeren met (aanstaande) ouders. Deze e-learning is een specialisatie op de e-learning Rookvrije Start. We raden u daarom aan om eerst de e-learning Rookvrije Start af te ronden voordat u start met de e-learning Begrijpelijk communiceren.

In de e-learning Begrijpelijk communiceren leert u wat beperkte gezondheidsvaardigheden zijn en hoe u deze kunt herkennen. U krijgt concrete tips voor begrijpelijke communicatie, zoals het toepassen van de terugvraagmethode. In korte filmpjes legt een expert van Pharos uit wat het belang is van begrijpelijke communicatie voor zorgverleners. Verfilmde casussen laten zien hoe u een gesprek over stoppen met roken op begrijpelijke wijze kunt voeren, en hoe u hierbij visuele hulpmiddelen zoals beeldverhalen en een CO-meter kunt inzetten.

De e-learning bestaat uit 6 hoofdstukken. De duur van het doorlopen van een hoofdstuk varieert van 10 tot 25 minuten. Na afloop van deze cursus ontvangt u een certificaat (pdf).

Accreditatie

Accreditatie is toegekend door: ABAN (1,5 pt), KCKZ (1,5 pt), KNOV (2 pt), Kwaliteitsregister Stoppen met roken (1,5 pt), NVvPO (2 pt), V&VN; incl. VSR (2 pt).

Let op: Deze e-learning komt per 1 oktober 2024 te vervallen. En voor een aantal beroepsverenigingen komt de accreditatie al eerder te vervallen (Accreditatie verloopt per 08/05 voor KABIZ, per 01/06 voor KCKZ, per 22/06 voor NVvPO, per 06/07 voor ABAN en per 01/10 voor V&VN en KNOV).


Groepsaankoop

Wilt u deze e-learning aanschaffen voor meerdere deelnemers? Geef dan het aantal exemplaren aan dat u wilt kopen. Dit is een 'groepsaankoop'. Na uw betaling ontvangt u instructies via e-mail hoe u de gekochte e-learnings kunt versturen naar de deelnemers.

Bij de aankoop van meer dan 30 stuks nemen wij graag contact op om verdere vrijblijvende ondersteuning te kunnen bespreken. Vragen? Stuur dan even een mailtje naar rookvrijestart@trimbos.nl

Aantal exemplaren | Korting
25 - 99 10%
100 + 20%
Schakel groepsaankoop in
Jaar

SKU AF1780
Category E-learnings