E-learnings en training

Met onze e-learnings en training Rookvrije Start, leer je meer over de risico's van roken vóór, tijdens en na de zwangerschap. Na afloop weet je ook hoe je een gesprek voert over stoppen met roken. Leer hoe je het verschil kan maken en schrijf je in!

Onze e-learnings en training zijn speciaal gemaakt voor alle zorgprofessionals die gesprekken voeren met (aanstaande) ouders. We hebben voorbeelden voor verschillende beroepsgroepen, zodat je altijd kunt oefenen met herkenbare situaties.

Ons aanbod

We bieden drie e-learnings en een training aan. Je kunt e-learnings los van elkaar volgen, maar we adviseren je om deze volgorde aan te houden.

1. e-learning Rookvrije Start
2. e-learning Begrijpelijk Communiceren
3. e-learning Rookvrije Ouders

Als je ook eens wil oefenen in de praktijk, dan adviseren we je onze training Rookvrije Start. Die bestaat uit een e-learning en een workshop. In de e-learning leer je allerlei gesprekstechnieken. Dat is nodig om deel te nemen aan de workshop. Die is digitaal of op locatie. In de workshop oefen je hoe je een motiverend gesprek voert en leer je van de ervaringen van andere deelnemers.

Informatie en inschrijven