Train-de-trainer workshop ‘Psychische kwetsbaarheid in je naaste omgeving; handvatten voor naasten’

  • Intro
  • Iets voor u?
  • Inhoud
  • Praktisch

De workshop heeft als doel de deelnemers de training ‘Psychische kwetsbaarheid in je naaste omgeving; handvatten voor naasten’ te leren geven.

De training is bedoeld voor professionals in de zorg voor mensen met een psychische kwetsbaarheid.

Consulenten mantelzorg.

Deze training richt zich op volwassen naasten van mensen met psychische problemen die ondersteuning willen bij het omgaan met hun naaste met psychische problemen. Het doel van de training is het bevorderen van de kwaliteit van leven van de deelnemers: zij ervaren minder overbelasting en meer grip op het leven. Aan de orde komen: kennisvergroting, bewustwording, oefenen van vaardigheden en lotgenotencontact. De training is geïnspireerd door de didactische trainingsmethode van Karin de Galan. De workshop besteedt aandacht aan groepsproces, leerproces en leiderschap van de trainer. Deelnemers aan de workshop beschikken over kennis van psychische problematiek en de geestelijke gezondheidszorg.

Organisator

Trimbos-instituut

Studielast

De training bestaat uit een dag en vindt plaats op het Trimbos-instituut (Utrecht).

Trainingsmateriaal

Op de training dag ontvangt u het werkboek voor de trainers en de werkmap voor de naasten. De kosten van dit materiaal zijn bij de prijs inbegrepen.

Algemene voorwaarden

Op alle trainingen en congressen van de Trimbos Academie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Hierin staan ook de annuleringsvoorwaarden en de klachtenprocedure beschreven.

Wilt u op bericht ontvangen als deze training weer wordt aangeboden? Vul dan hier uw e-mailadres in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.