NNvT Congres

  • Intro
  • Iets voor u?
  • Inhoud
  • Praktisch

Blijf up-to-date op het gebied van tabaksonderzoek: bezoek het jaarlijkse congres van het Nederlands Netwerk voor Tabaksonderzoek.

Samenvatting

Het NNvT congres is dé gelegenheid voor het uitwisselen van nieuwe onderzoekresultaten op het brede terrein van tabaksonderzoek.

De tiende editie van dit congres vindt plaats op vrijdag 12 april 2024 bij Villa Jongerius in Utrecht.

Meer informatie, zoals over het indienen van een abstract, vindt u op de website van NNvT. Het programma wordt ook daar gepubliceerd zodra dit is vastgesteld. U kunt zich daar ook aanmelden voor onze nieuwsbrief,

Nominaties Nationale Tabaksontmoediging Onderzoeksprijs

Ook dit jaar kunnen er jonge onderzoekers in aanmerking komen voor de Nationale Tabaksontmoediging Onderzoeksprijs. Hierover is meer informatie beschikbaar op de site van het NNvT.

Behoort u tot de doelgroep?

Het congres staat open voor onderzoek in het brede veld van nicotine, tabak en gezondheid (o.a. neurologisch, psychologisch, epidemiologisch, farmacologisch en beleidswetenschappelijk).

Het is dus dé gelegenheid voor uitwisseling voor Nederlandse wetenschappers en andere belangstellenden die zich met deze en aanverwante onderwerpen bezig houden.

Uitgesloten van deelname zijn vertegenwoordigers van producenten uit de genotmiddelenbranche tabak, rookwaren en aanverwante producten inclusief e-sigaretten. Vertegenwoordigers van consumentenorganisaties zijn welkom.

Accreditatie

Voor dit congres worden geen accreditatiepunten gegeven.

Programma

Het congres staat open voor onderzoek in het brede veld van nicotine, tabak en gezondheid (o.a. neurologisch, psychologisch, epidemiologisch, farmacologisch en beleidswetenschappelijk).

Het congresprogramma bestaan o.a. uit een plenaire opening en keynote presentatie, parallelsessies met presentaties en symposia, en een verzorgde lunch en borrel.

Tot en met 26 januari 2024 is het mogelijk om een abstract voor een presentatie of een voorstel voor een symposium in te dienen. Meer informatie hierover, vindt u op de NNvT-website.

Na deze deadline stellen we het programma vast. Zodra deze is vastgesteld, is deze te vinden op de NNvT-website. Toch nog nieuwsgierig? Lees hier de terugblik op het (online) NNvT congres 2022.

Wil u direct op de hoogte zijn als er nieuws is over het congres, bijvoorbeeld als het programma is vastgesteld? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief op de NNvT-website.

 

Organisator

Het Nederlands Netwerk voor Tabaksonderzoek (NNvT)

Prijs

€ 175,00 excl. btw

Er is plaats voor studenten tegen gereduceerd tarief van €50,- exclusief BTW, maar hier zit wel een limiet aan. Wil je gebruik maken van het studententarief? Vraag dan eerst aan Daniëlla Maarschalkerweerd  of er nog plekken over zijn en stuur haar een bewijs van inschrijving bij de onderwijsinstelling. Van haar krijg je verdere instructies over hoe je gebruik kan maken van het studententarief. PhD-studenten kunnen geen gebruik maken van deze korting.

Prijs inclusief toegang tot alle wetenschappelijke sessies.

Annulering: Na 29 maart 2024 is annuleren niet meer mogelijk. Een vervanger kan eventueel gebruik maken van de inschrijving, indien haar of zijn naam vooraf is doorgegeven via academie@trimbos.nl.

Algemene voorwaarden

Op alle trainingen en congressen van de Trimbos Academie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Hierin staan ook de annuleringsvoorwaarden en de klachtenprocedure beschreven.

Wil je een bericht ontvangen als deze training weer wordt aangeboden? Vul dan hier je e-mailadres in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.