NNvT Congres

  • Intro
  • Iets voor u?
  • Inhoud
  • Praktisch

Blijf up-to-date op het gebied van tabaksonderzoek: bezoek het congres van het Nederlands Netwerk voor Tabaksonderzoek en het Trimbos-instituut.

Samenvatting

Het achtste NNvT congres vindt plaats op vrijdag 11 februari 2022. Deze bijeenkomst is dé gelegenheid voor het uitwisselen van nieuwe onderzoekresultaten op het brede terrein van tabaksonderzoek. In verband met de huidige coronamaatregelen hebben we besloten om het NNvT congres volledig online te houden.

Meer informatie, zoals over het indienen van een abstract, vindt u op de website van NNvT 2022. Het programma wordt ook daar gepubliceerd zodra dit is vastgesteld.

Nominaties Nationale Tabaksontmoediging Onderzoeksprijs

Ook dit jaar kunnen er jonge onderzoekers in aanmerking komen voor de Nationale Tabaksontmoediging Onderzoeksprijs. Hierover is meer informatie beschikbaar op de site van het NNvT.

Behoort u tot de doelgroep?

Het congres staat open voor het brede veld van tabaksonderzoek: van preklinisch onderzoek en de farmacologie van nicotineverslaving tot psychologische en epidemiologische studies en beleidsonderzoek.

  • NNvT-leden
  • Alle Nederlandse wetenschappers die zich als hoofdonderwerp, dan wel zijdelings, met tabakspreventie en aanverwante onderwerpen bezig houden
  • Alle overige belangstellenden

Uitgesloten van deelname zijn vertegenwoordigers van producenten uit de genotmiddelenbranche tabak, rookwaren en aanverwante producten inclusief e-sigaretten. Vertegenwoordigers van consumentenorganisaties zijn welkom.

Leer van de experts

Het Nederlands Netwerk voor Tabaksonderzoek (NNvT) is sinds 2013 hèt platform voor tabaksonderzoekers in Nederland. Op de website kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van het NNvT.

Accreditatie

Voor dit congres worden geen accreditatiepunten gegeven.

Programma

Deze bijeenkomst is dé gelegenheid voor het uitwisselen van nieuwe onderzoekresultaten op het brede terrein van tabaksonderzoek. Het congres staat open voor het brede veld van tabaksonderzoek: van preklinisch onderzoek en de farmacologie van nicotineverslaving tot psychologische en epidemiologische studies en beleidsonderzoek.

Meer informatie

Het programma vindt u op de website van het NNvT zodra dit is vastgesteld.

 

Organisator

NNvT

Digitale leeromgeving

N.v.t.

Trainingsmateriaal

N.v.t.

Prijs

€ 70,00 excl. btw

Er is plaats voor studenten tegen gereduceerd tarief van € 25,-, maar hier zit wel een limiet aan. Wil je gebruik maken van het studententarief? Vraag dan eerst aan Monique van Amstel of er nog plekken over zijn en stuur haar een bewijs van inschrijving bij de onderwijsinstelling. Van haar krijg je verdere instructies over hoe je gebruik kan maken van het studententarief.

Prijs inclusief toegang tot alle wetenschappelijke sessies

Annulering: Na 31 januari 2020 is annuleren niet meer mogelijk. Een vervanger kan eventueel gebruik maken van de inschrijving, indien haar of zijn naam vooraf is doorgegeven via academie@trimbos.nl.

Algemene voorwaarden

Op alle trainingen en congressen van de Trimbos Academie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Hierin staan ook de annuleringsvoorwaarden en de klachtenprocedure beschreven.

Wilt u op bericht ontvangen als deze training weer wordt aangeboden? Vul dan hier uw e-mailadres in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.