Harm Reduction Congres

  • Intro
  • Iets voor u?
  • Inhoud
  • Praktisch

Om het jaar organiseert het Trimbos-instituut het Nederlands Harm Reduction Congres. Het congres is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in het onderwerp harm reduction, zowel professionals als gebruikers, als beleidsmakers en alle anderen die geïnteresseerd zijn in dit thema. Het congres biedt een platform voor uitwisseling van ervaring, kennis en recent praktijkrelevant onderzoek op het gebied van harm reduction in Nederland en faciliteert de mogelijkheid om in pauzes te netwerken rondom thema.

Op deze dag wordt u via plenaire sessies en workshops bijgepraat over actuele thema’s en ontwikkelingen op het gebied van harm reduction-maatregelen voor gebruikers van drugs. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt. Om een impressie te geven van het programma, in de editie van 2021 was er onder meer aandacht voor: ChemSex, harm reduction en corona, harm reduction en herstel. De inschrijvingen zijn geopend, dus meldt u snel aan want vol = vol.  Accreditatie voor dit congres wordt momenteel aangevraagd.

Behoort u tot de doelgroep?

Het congres is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in het onderwerp harm reduction, zowel professionals als gebruikers, als beleidsmakers en alle anderen die geinteresseerd zijn in dit thema.

Programma

Breng jezelf up-to-date van de laatste harm reduction-ontwikkelingen en praat bij met vrienden en collega’s uit het veld. Deelname kost 100 euro (incl. BTW).

Het programma van deze dag volgt binnenkort.

Organisator

Trimbos-instituut

Digitale leeromgeving

N.v.t.

Trainingsmateriaal

N.v.t.

Prijs

€ 100,00 incl. btw

Algemene voorwaarden

Op alle trainingen en congressen van de Trimbos Academie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Hierin staan ook de annuleringsvoorwaarden en de klachtenprocedure beschreven.

Wil je een bericht ontvangen als deze training weer wordt aangeboden? Vul dan hier je e-mailadres in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.