Nieuws |

Denk mee over een nieuwe alcohol app

Denk mee over een nieuwe alcohol app

Het Trimbos-instituut gaat een app maken om mensen te ondersteunen die zelfstandig willen minderen of stoppen met het drinken van alcohol. Voordat wij deze app maken, vinden wij het belangrijk om onze plannen voor deze app voor te leggen aan de potentiële gebruikers ervan. Wij zoeken daarom volwassenen die op een bijeenkomst in Utrecht willen meedenken over de app.

We zoeken

  • 30-plussers die regelmatig apps gebruiken
  • mannen en vrouwen die zelf alcohol drinken, en
  • willen meedenken over de functies van een alcohol app en hoe deze er uit zou moeten zien
  • volwassenen die ooit zijn geminderd of gestopt met hulp van een app, internet programma of zelfhulpboek zijn ook van harte welkom

LET OP: we zijn niet op zoek naar GGZ-professionals of mensen met zware alcoholproblemen of een alcoholverslaving.

Meedenken

De bijeenkomst is op donderdag 7 september bij het Trimbos-instituut in Utrecht. De bijeenkomst duurt 1 tot 1,5 uur en zal ergens tussen 16.00 en 19.00 uur plaatsvinden. Er doen drie tot vijf mensen mee. Twee medewerkers van het Trimbos-instituut zullen de plannen voor de app stap voor stap presenteren en aan de deelnemers hun mening hierover vragen. We hebben het daarbij uitsluitend over de app, niet over persoonlijke zaken zoals het alcoholgebruik van de deelnemers. Deelnemers hoeven zich niet voor te bereiden en ontvangen na afloop een cadeaubon en reiskostenvergoeding.

Werk je graag mee maar kan je deze dag niet? Of komt het tijdstip je niet uit? Laat het dan weten. Mogelijk verzetten wij de bijeenkomst dan.

Voor vragen of aanmelden

Mail of bel Barbara Conijn: bconijn@trimbos.nl / 030-2971142 (ma, wo, do)

Meer informatie

Barbara  Conijn

Stuur een bericht aan contactpersoon Barbara Conijn
of bel +31 (0)30 – 2971(142)