Nieuws |

Bestuursvoorzitter Bert van der Hoek met pensioen

Op 1 juli neemt Bert van der Hoek, voorzitter van de Raad van Bestuur, afscheid van het Trimbos-instituut. Sinds 2018 werkt hij voor het instituut. Bert gaat met pensioen en verhuist naar Frankrijk.

Bert van der Hoek “Ik verlaat het instituut met een goed gevoel en vol vertrouwen. Ik heb het hier altijd ontzettend naar mijn zin gehad en vind het nog steeds heel erg leuk en betekenisvol werk. De combinatie bestuur en onderzoek (met name de GGZ) is fantastisch. Het instituut draait uitstekend en onze kernthema’s zijn nog steeds relevant en actueel. Ik heb dan ook alle vertrouwen in de toekomst van het instituut.” 

Marc Dullaert, voorzitter Raad van Toezicht, geeft aan “Als Raad van Toezicht betreuren wij zijn vertrek, maar we gunnen hem van harte een nieuwe levensfase in Frankrijk. Wij zijn Bert dankbaar voor hetgeen hij bij het Trimbos-instituut heeft gedaan. Onder zijn leiding is het instituut gegroeid, zowel in professionaliteit als in omvang. Met gedreven en bekwame medewerkers heeft het instituut op alle kernthema’s een uitstekende positie opgebouwd. Bert heeft de afgelopen jaren met heel veel plezier en inspiratie voor het Trimbos-instituut gewerkt. Voor hem was de cirkel rond: begonnen als psycholoog vanuit de inhoud. Daarna veel verschillende rollen bij arbodiensten, zorgverzekeraars en zorgaanbieders. Ten slotte terug naar de inhoud bij een gerenommeerd kennisinstituut. Hij laat het instituut in groot vertrouwen achter: klaar voor de toekomst.” 

Vervolg
De Raad van Toezicht is bezig met het zoeken naar een opvolger. Zij zijn blij dat Bert bereid is zijn rol te blijven uitoefenen totdat zijn opvolger het overneemt. De werving is in volle gang.