Goed om te weten over hasj en wiet (set 10 stuks)

22,00 excl. btw 0,00 22,00 incl. btw

Deze folder kan gebruikt worden door professionals in bijvoorbeeld de jeugdhulp of de zorg die hun cliënten informatie willen geven over hasj en wiet. De folder is zeer toegankelijk geschreven en daardoor ook geschikt voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB).

De folder is bedoeld voor jongeren en volwassenen die interesse tonen in het gebruiken van hasj en wiet of waarbij het in de directe omgeving veel voorkomt. De folder geeft informatie over de werking en risico’s van hasj en wiet. Ook geeft de folder tips hoe je ‘nee’ kan zeggen als je hasj en wiet krijgt aangeboden. Voor mensen die toch hasj en wiet willen gebruiken geeft de folder informatie over wat je kan doen om de risico’s te beperken en waar je terecht kan voor meer informatie en hulp.

De folder maakt deel uit van het programma Open en Alert en is een herziene versie van de eerdere reeks ‘Zonder flauwekul’.

In de serie 'Goed om te weten over …' zijn de volgende folders verschenen:

Goed om te weten over alcohol

Goed om te weten over hasj & wiet (huidig product)

Goed om te weten over lachgas

Goed om te weten over XTC

Goed om te weten over cocaïne

Goed om te weten over speed

Een compleet overzicht van informatiemateriaal over drugs en een bestellijst vindt u in de Bestellijst Informatiematerialen Drugs

Auteur B. Bilderbeek, M. Möhle
Gewicht 375 g
Jaar

Pagina's

11

SKU PM0671
Category Folders en brochures

Ook interessant