Gamen en Sociale Media

Bijbehorende cursussen
9,17 excl. btw 0,00 9,17 incl. btw

Voor docenten of andere onderwijsprofessionals

Deze e-learning is bedoeld voor docenten of andere onderwijsprofessionals die meer willen weten over de onderwerpen gamen en sociale media. De cursus is geschikt voor docenten in het primair en voortgezet onderwijs. Voor de verhaallijnen in de e-learning is foto- en videomateriaal gebruikt van leerlingen op het voortgezet onderwijs. De e-learning is ontwikkeld samen met preventiewerkers die experts zijn op het gebied van gamen en sociale media.

Het doel van de e-learning is om professionals te leren problematisch gamegedrag en sociale mediagebruik te signaleren en bespreekbaar te maken. Er wordt daarnaast aandacht besteed aan gezond gebruik van games en sociale media en wat deze zo aantrekkelijk maken voor jongeren.

De e-learning bestaat uit 5 verhaallijnen. De duur van het doorlopen van een verhaallijn varieert van 15 tot 40 minuten. Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat (pdf).

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de e-learning? Bezoek dan de website www.helderopschool.nl of stuur een e-mail naar helderopschool@trimbos.nl


Groepsaankoop

Wilt u deze e-learning aanschaffen voor meerdere deelnemers? Geef dan het aantal exemplaren aan dat u wilt kopen. Dit is een 'groepsaankoop'. Na uw betaling ontvangt u instructies via e-mail hoe u de gekochte e-learnings kunt versturen naar de deelnemers.

Heeft u vragen? Stel ze ons gerust.

Schakel groepsaankoop in
Tag:
Auteur A.J. van Rooij, D. Visser, S. Onrust, L. Kamps
Jaar

Auteur

, , ,

SKU AF1724
Category E-learnings
Tag: