Preventie postpartum depressie

Bijbehorende cursussen
60,00 excl. btw 0,00 60,00 incl. btw

Herkennen en actie ondernemen

In de online nascholing ‘Preventie postpartum depressie’ leert u in zes lessen van 30 minuten depressieve klachten bij zwangere en pas bevallen vrouwen te herkennen en te bespreken, vrouwen te adviseren en te motiveren preventieve actie te ondernemen, en te monitoren wat vrouwen met de adviezen doen. Bij ernstige depressieve klachten leidt u toe naar de huisarts.

Na het afronden van de e-learning kunt u uw certificaat downloaden.

De training is ontwikkeld door het Trimbos-instituut in samenwerking met een speciaal daarvoor samengestelde werkgroep bestaande uit beroepsverenigingen en zorgverleners in de pre- en postnatale setting. De vernieuwde versie is in 2019 uitgebracht.

Voor wie?

Deze online nascholings is ontwikkeld voor verloskundigen, jeugdartsen en jeugdverpleegkundigen.

Accreditatie

Deze e-learning is geaccrediteerd voor verloskundigen (3 accreditatiepunten van de KNOV), jeugdverpleegkundigen (3 accreditatiepunten via de V&VN), verpleegkundig specialisten (3 accreditatiepunten via de VSR) en jeugdartsen (3 accreditatiepunten via KNMG-GAIA).

Korting

Bij meer dan 100 exemplaren 15% korting
Bij meer dan 50 exemplaren 10% korting


Groepsaankoop

Wilt u deze e-learning aanschaffen voor meerdere deelnemers? Geef dan het aantal exemplaren aan dat u wilt kopen. Dit is een 'groepsaankoop'. Na uw betaling ontvangt u instructies via e-mail hoe u de gekochte e-learnings kunt versturen naar de deelnemers.

Heeft u vragen? Stel ze ons gerust.

Aantal exemplaren | Korting
50 + 10%
Schakel groepsaankoop in
Auteur Trimbos-instituut
Auteur

Jaar

SKU af1495
Category E-learnings