Nieuws |

Veiling masterclass Pierre Wind voor Serious Request 2014

Veiling masterclass Pierre Wind voor Serious Request 2014

Altijd al met je collega’s, op jullie school of voor het personeelsuitje een masterclass Happy Drinks shaken van Pierre Wind willen organiseren? Bied dan nu op de persoonlijke masterclass en steun tegelijkertijd Serious Request 2014!

Happy Drinks is een initiatief van Pierre Wind en het Trimbos-instituut. Het is geen fris, het is geen alcohol, het is alcoholvrij met een kick.

Op 23 en 24 december staat er een Happy Drinks bar in Haarlem in de buurt van het Glazen Huis om zoveel mogelijke hartverwarmende Happy Drinks te verkopen. De gehele opbrengst van de verkochte Happy Drinks en van de masterclass veiling gaat naar Hands off our girls. Kom voor een Shockpucino, een Olievlek, een Bojito of onze speciale electrodrink The Battery.

Masterclass: voor wie?
De masterclass is interessant voor horecabedrijven, het (horecavak)onderwijs, gemeenten, maar ook natuurlijk voor grote commerciële bedrijven en de financiële sector. Maak een kaart met eigen Happy Drinks of maak van de vrijdagmiddagborrel een Happy Drinks borrel.

Laat je inspireren door de altijd blije kok Pierre (wervel) Wind. De hoogste bieder krijgt een persoonlijke masterclass van Pierre en zal alle kneepjes van het Happy Drinks shaken leren van de master himself.

De masterclass wordt aangeboden door de Alcohol Infolijn en het project NIX18 van het Trimbos-instituut. Wil jij je alcoholvrije assortiment graag uitbreiden? Bied dan mee op deze speciale workshop!

https://veiling.3fm.nl/auction/object/240

www.happydrinks.nl

 

Meer informatie

Lex  Lemmers

Stuur een bericht aan contactpersoon Lex Lemmers
of bel +31 (0)30 – 2959(345)

Lex Lemmers
Senior adviseur lokaal beleid