Persoonsgericht werken in de dementiezorg

27,50 excl. btw 0,00 27,50 incl. btw

Voorheen ‘Leren over dementie’

Zorgen voor mensen met dementie kan soms een uitdaging zijn. Om op een persoonsgerichte manier voor iemand te kunnen zorgen is het belangrijk dat je iemand persoonlijk kent, zodat je aan kunt sluiten op iemands behoeften en voorkeuren. De e-learning 'Persoonsgericht werken in de dementiezorg' (voorheen 'Leren over dementie') gaat hier op in.

Deze e-learning is ontwikkeld in samenwerking met (leerling) verzorgenden en bestaat uit twee opeenvolgende delen (totale duur +/- 6 uur). Het bevat een combinatie van diverse leermethoden: filmpjes, verschillende typen vragen en interactieve schermen wisselen elkaar af en een samenvatting van de belangrijkste informatie is terug te vinden in een bijbehorende reader. 'Persoonsgericht werken in de dementiezorg' wordt afgesloten met een certificaat. Daarnaast kunnen accreditatiepunten behaald worden bij het Kwaliteitsregister V&VN.


Groepsaankoop

Wilt u deze e-learning aanschaffen voor meerdere deelnemers? Geef dan het aantal exemplaren aan dat u wilt kopen. Dit is een 'groepsaankoop'. Na uw betaling ontvangt u instructies via e-mail hoe u de gekochte e-learnings kunt versturen naar de deelnemers.

Heeft u vragen? Stel ze ons gerust.

Aantal exemplaren | Korting
50 - 99 5%
100 - 149 7.5%
150 - 199 10%
200 + 12.5%
Schakel groepsaankoop in
Tag:
Jaar

SKU AF1305
Category E-learnings
Tag: