Persoonsgericht werken in de dementiezorg

27,50 excl. btw 0,00 27,50 incl. btw

Zorgen voor mensen met dementie kan soms een uitdaging zijn. Om op een persoonsgerichte manier voor iemand te kunnen zorgen is het belangrijk dat je iemand persoonlijk kent, zodat je aan kunt sluiten op iemands behoeften en voorkeuren. De e-learning 'Persoonsgericht werken in de dementiezorg' gaat hier op in.

Deze e-learning is ontwikkeld in samenwerking met (leerling) verzorgenden en bestaat uit twee opeenvolgende delen (totale duur +/- 6 uur). Het bevat een combinatie van diverse leermethoden: filmpjes, verschillende typen vragen en interactieve schermen wisselen elkaar af en een samenvatting van de belangrijkste informatie is terug te vinden in een bijbehorende reader. 'Persoonsgericht werken in de dementiezorg' wordt afgesloten met een certificaat. Daarnaast kunnen accreditatiepunten behaald worden bij het Kwaliteitsregister V&VN.

De e-learning wordt vaak afgenomen in combinatie met het implementatietraject 'persoonsgericht werken' waarbij onder andere face to face trainingen gegeven worden op locatie. Kijk hier voor meer informatie. Heb je nog vragen? Mail dan naar cbeemsterboervelden@trimbos.nl.

Vanaf 1 september is de prijs €32,50.


Groepsaankoop

Wilt u deze e-learning aanschaffen voor meerdere deelnemers? Geef dan het aantal exemplaren aan dat u wilt kopen. Dit is een 'groepsaankoop'. Na uw betaling ontvangt u instructies via e-mail hoe u de gekochte e-learnings kunt versturen naar de deelnemers.

Aantal exemplaren | Korting
50 - 99 5%
100 - 149 7.5%
150 - 199 10%
200 + 12.5%
Schakel groepsaankoop in
Tag:
Jaar

SKU AF1305
Category E-learnings
Tag: