Nieuws |

Staatssecretaris Van Rijn tekent manifest Rookvrije Start

Staatssecretaris Van Rijn tekent manifest Rookvrije Start

Staatssecretaris Van Rijn heeft afgelopen maandag het manifest Rookvrije Start ondertekend. Hiermee laat hij zien zich sterk te willen maken voor een rookvrije start voor ieder kind. Via Twitter doet hij de oproep aan alle professionals om zijn voorbeeld te volgen.

Vandaag, 31 mei, is het Wereld Niet Roken Dag. De Taskforce Rookvrije Start, waar het Trimbos-instituut deel van uitmaakt, roept alle zorgprofessionals op om op deze dag het manifest te ondertekenen. De ambitie: 10.000 ondertekenaars voor het einde van dit jaar. Een brede vertegenwoordiging heeft al getekend: gynaecologen, verloskundigen, kraamverzorgenden, kinderartsen, jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, huisartsen, stoppen-met-roken coaches en verslavingsartsen.

Teken hier het manifest! Vergeet niet om het manifest ook onder de aandacht van uw collega’s te brengen: hoe meer ondertekenaars, hoe beter! Lees de oproep van de staatssecretaris op Twitter.

Meer weten over de Tasforce Rookvrije Start, haar ambassadeurs of de toolkit met materialen? Ga naar www.rokeninfo.nl/rookvrijestart.

Samen voor een rookvrije start!

Terug naar de website van Rookvrije Start >

Meer over dit thema

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de persvoorlichters:
Marjan Heuving,
tel +31 (0)30 – 2971(138)

Laila Zaghdoudi,
tel +31 (0)30 – 2959(382)