E-magazine ‘Sturen op integraal werken’

E-magazine ‘Sturen op integraal werken’

Hoe kunnen gemeenten erkende interventies inzetten voor een integrale aanpak? Zeven kennisinstituten bieden inspiratie in het e-magazine ‘Sturen op integraal werken’. Naast tips en inzichten biedt het magazine toegang tot de verschillende databanken met erkende interventies, bijvoorbeeld voor het bestrijden van eenzaamheid, de aanpak van ziekteverzuim op scholen of de zorg voor kwetsbare ouderen.

Met het e-magazine kunnen gemeenten direct aan de slag. Ze krijgen tips en inzichten in wat werkt voor een integrale aanpak. Zo vertelt wethouder Frouke de Jonge over hoe integraal werken steeds meer gestalte krijgt in Almere en pleit hoogleraar Tom van Yperen (RUG) voor dynamischer databanken.

Daarnaast komen diverse succesvolle integrale erkende interventies aan bod rond thema’s als valpreventie bij ouderen, ziekteverzuim op scholen of het bestrijden van eenzaamheid. Wat maakt deze interventies succesvol? Naast inspiratie biedt dit magazine een handige toegang tot de verschillende databanken met erkende interventies.

Meer informatie

Maaike van Vugt

Stuur een bericht aan contactpersoon Maaike van Vugt
of bel +31 (0)30 – 2959(356)