Nieuws |

Ikstopnu.nl vernieuwd: bezoekers blijven veel langer

Gesprekken NEMESIS-studie weer van start

De volledig vernieuwde website ikstopnu.nl helpt rokers een bewezen effectieve stopmethode te kiezen. Ex-rokers die gestopt willen blijven, vinden er waardevolle tips.

Waarom de vernieuwing?

De belangrijkste verbetering is dat informatie korter en duidelijker is geworden. Ook op een mobiele telefoon is ikstopnu.nl nu goed bruikbaar. Verder is de indeling van de website verbeterd. Bezoekers vinden nu sneller wat ze zoeken. Een passende stopmethode bijvoorbeeld. Of de contactgegevens van een coach of instelling die kan helpen bij het stoppen met roken.

Behoefte bezoekers centraal

Uit analyse van de bestaande website bleek dat bezoekers vooral behoefte hebben aan praktische tips. Die staan daarom nu centraal. Ikstopnu.nl helpt bezoekers stap voor stap verder om van het roken af te komen of gestopt te blijven.

Ook kunnen bezoekers een test doen om te ontdekken welke stopmethode het beste past.

Direct positief resultaat

Al direct na de lancering van de vernieuwde versie van ikstopnu.nl is te zien dat bezoekers zich beter geholpen voelen. Ze bekijken meer pagina’s en besteden meer tijd op de website.

Meer over dit thema

Over Ikstopnu.nl

Ikstopnu.nl staat op elk sigarettenpakje. Het is hét startpunt voor elke roker die wil stoppen en ex-roker die gestopt wil blijven. Maandelijks bezoeken ruim 10.000 mensen de website.

Meer info