KOPP/KOV trainingen

Nieuws

Betere toegang tot hulp nodig voor kinderen van ouders met psychische problemen of verslaving
1 september 2020 - Gemeenten, zorgverzekeraars en ggz-instellingen moeten een doorbraak forceren om passende hulp te bieden voor kinderen..
Stichting Kinderpostzegels financieert nieuwe uitgave voorlichtingsmateriaal voor KOPP/KOV-kinderen
20 mei 2020 - Ons land telt jaarlijks 577.000 minderjarige kinderen van ouders met psychische problemen of verslavingsproblemen..
Online cursus moet volwassen KOPP/KOV helpen
21 augustus 2019 - De interventie 'Sterker vooruit' moet inmiddels volwassen kinderen van ouders met psychische of verslavingsproblemen..
Buitenshuisproject doet kinderen in korte tijd opbloeien
6 juni 2019 - Opvangmedewerkers melden dat kinderen van ouders met een verslaving of psychische problemen in korte tijd helemaal..
Gemeenten gezocht die kinderen van LVB-ouders extra willen ondersteunen
16 januari 2019 - Gemeenten zijn positief over het Buitenshuisproject: KOPP/KOV-kinderen (voorheen KOPP/KVO) die opgroeien in een..
Buitenshuis-project van start: buitenschoolse opvang voor KOPP/KOV-kinderen
28 mei 2018 - Het Buitenshuis-project voor KOPP/KOV-kinderen (voorheen KOPP/KVO-kinderen) is officieel van start gegaan. Het project..
Gemeenten gezocht voor innovatief KOPP/KOV-project
15 november 2017 - Het Trimbos-instituut start samen met de landelijk coördinator Kindcheck het innovatieve BSO-project voor kinderen van..
‘Bijeenkomst met Hertogin van Cambridge bijzonder inspirerend’
12 oktober 2016 - Bijzonder inspirerend. Dat is samenvattend de reactie van de vier Trimbos-collega’s na een ronde tafel bijeenkomst in..
Richtlijn Kinderen van Ouders met Psychische Problemen (KOPP) in de jeugdhulp gereed
3 maart 2015 - De Richtlijn Kinderen van Ouders met Psychische Problemen (KOPP) in de jeugdhulp is gereed. De richtlijn biedt..

Meer nieuws over dit onderwerp