Preventie van depressie

Bijbehorende cursussen
60,00 excl. btw 0,00 60,00 incl. btw

Herkennen en actie ondernemen

In de online nascholing 'Preventie van depressie' leert u in zes lessen van elk 30 minuten de kennis en vaardigheden om depressieve klachten, risico's en symptomen bij cliënten/patiënten te herkennen, die met hen te bespreken, en preventieve activiteiten te ondernemen in de nulde en eerste lijn. Bij ernstige depressieve klachten leidt u toe naar de huisarts.

Na het afronden van de e-learning kunt u uw certificaat downloaden.

De training is ontwikkeld door het Trimbos-instituut in samenwerking met de GGD Hollands Midden en het Leids Universitair Medisch Centrum. Door een groep van 60 beroepskrachten is de e-learning gunstig beoordeeld. Ook blijkt uit een voor- en nameting dat deze cursisten de beoogde kennis en vaardigheden voldoende hebben aangeleerd.

Voor wie?

De training is voor professionals in de nulde- en eerstelijnszorg, zoals wijkverpleegkundigen, praktijkondersteuners huisartsenzorg (POH) somatiek, maatschappelijk werkenden en ouderenadviseurs, die veel werken met risicogroepen voor depressie (volwassenen en ouderen).

Accreditatie

Deze e-learning is geaccrediteerd door Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals (3 punten), VSR voor verpleegkundig specialisten (3 punten), NVvPO (3 punten) en Registerplein (3 punten).

Na bestelling ontvangt u per e-mail uw persoonsgebonden licentiecode(s).


Groepsaankoop

Wilt u deze e-learning aanschaffen voor meerdere deelnemers? Geef dan het aantal exemplaren aan dat u wilt kopen. Dit is een 'groepsaankoop'. Na uw betaling ontvangt u instructies via e-mail hoe u de gekochte e-learnings kunt versturen naar de deelnemers.

Heeft u vragen? Stel ze ons gerust.

Aantal exemplaren | Korting
50 + 10%
Schakel groepsaankoop in
Auteur Trimbos-instituut, GGD Hollands Midden, LUMC
Auteur

, ,

Jaar

SKU af1197
Category E-learnings