Profiel

Drs. J. (Judith) Hogeweg

Functie
Clinical e-health developer
Programma
Center of Innovation
E-mail
Neem contact op
Judith  Hogeweg

Expertise

  • Ontwikkelaar van online aanbod om de geestelijke gezondheidszorg te bevorderen.
  • GZ-psycholoog, expertise in diagnostiek en behandeling van breed scala aan psyschische klachten. Waaronder stemmingsstoornissen, angststoornissen, trauma, somatoforme stoonissen. Vervolgopleidingen op gebied van oplossingsgerichte therapie, mindfulness, EMDR en ACT.
  • Veel ervaring met werknemers met psychische klachten en hun arbeidscontext. Het actief betrekken van werkgevers en bedrijfsarts bij de behandeling.

Inspiratie en missie

In mijn werk als e-health ontwikkelaar is mijn missie om het online aanbod zo ‘menselijk’ mogelijk te maken. Het is geweldig als je zelf dingen kunt doen om je eigen geestelijke gezondheid te bevorderen, met behulp van online tools. Tools die laagdrempelig, leuk en leerzaam zijn. Ik wil dat je bij het gebruik van die tools het gevoel krijgt dat jij, als mens, centraal staat, dat jouw specifieke behoeften er toe doen.

Als behandelaar is mijn missie eigenlijk niet veel anders: ook hierin staat voor mij ‘de mens achter de klacht’ voor mij centraal. Diens problemen, maar ook diens kwaliteiten, dromen, wensen, eigen ideeen over welke kant het op moet. Ik ben sterk geinspireerd door het oplossingsgerichte gedachtengoed: wat gaat er al goed, waar kun je méér van doen, wat heeft tot nu toe geholpen? Daarnaast deel ik uiteraard mijn kennis over gedragsverandering en wat kan helpen om van bepaalde klachten af te komen.

Bezig met

  • Inhoudelijke ontwikkeling van de een nieuwe app voor het verbeteren van de geestelijke gezondheid.

Links

Er zijn geen publicaties gekoppeld. Bekijk al onze publicaties.

Er zijn geen relevante producten gekoppeld. Direct naar de webwinkel.