Meedoen aan Connect

Wij zoeken FTO-groepen/praktijken bestaande uit huisartsen, POH/PVH’ers en optioneel apothekers die mee willen doen aan de Connect-studie.

De studie duurt in totaal 9 maanden; de startdatum is flexibel en gaat in overleg met uw groep. Alle groepen starten in de controleconditie en stappen na 3 maanden over op de interventieconditie (pre-post design).

Als u meedoet, ontvangt u (wanneer u overstapt op de interventieconditie) een nieuwe Stoppen met Roken Module. De module bestaat uit 2 FTO bijeenkomsten: een startbijeenkomst en reflectiebijeenkomst. Ook ontvangt u begeleiding bij de module (vanuit het IVM) en toegang tot ondersteunende (online) materialen. Daarnaast brengen we u in contact met een rookstopcoach uit de regio (indien mogelijk).

De bijeenkomsten duren ongeveer 1,5 uur, maar we kijken graag samen met de praktijken wat in het bestaande programma past.

Wilt u zich opgeven met uw FTO-groep/praktijk? Of heeft u vragen? Mail dan naar connect-stud[email protected] t.a.v. Liza Meeuwsen en Naomi van Westen-Lagerweij