Adviesraad KOPP/KOV

Wegens grote belangstelling voor deelname aan de Adviesraad KOPP/KOV, is het helaas niet meer mogelijk je aan te melden. Als je meer informatie wil over wat Trimbos doet op het gebied van KOPP/KOV, kijk dan in ons kennisdossier Kinderen van ouders met psychische of verslavingsproblemen (KOPP/KOV).

Wat leuk dat je je opgeeft voor de Adviesraad KOPP/KOV van het Trimbos-instituut! We zijn erg nieuwsgierig naar wie jij bent en wat jouw motivatie is om aan onze Adviesraad KOPP/KOV te willen deelnemen. We willen je daarom vragen onderstaande vragen te beantwoorden. Door deze vragen op te sturen meld je je aan voor een (online) kennismakingsgesprek met Lily en Anouk van het Trimbos-instituut. Jouw antwoorden geven ons input om dan straks wat makkelijker en sneller kennis te maken.

 

Hoe gaan we om met jouw gegevens?

In ons privacystatement lees je hoe we als instituut omgaan met je gegevens. Je kan daarnaast ook alvast de privacy- en toestemmingsverklaring lezen die je ondertekent als in je in de Adviesraad KOPP/KOV komt.

Heb je een vraag?

Stuur dan een bericht naar Lily Menco. Je kan ook altijd een bericht sturen als je bij nader inzien toch niet wil deelnemen: dan verwijderen we jouw gegevens.